- Yasaklandı
-
Vb.net Kodluyom Pointerde Buluyorum Her Türlü Skype Veya Ts Varsa Yaz ÖzeldenWolfteamda kodlama yapıp pointer bulabilecek mic olucak program farketmez
Vb.net Kodluyom Pointerde Buluyorum Her Türlü Skype Veya Ts Varsa Yaz Özelden
Aga bana wolftü lazımben varım ama wolf la işim olmazve vb.net de hile kodlamıyorum sadece biliyorum loader falan
Sorun değil ts gel istersenBen hile kodlamayı biliyorum ama pointer bulmayı az biliyorum yani çok değil. vb.net wolftü kodlama yapabiliyorum. ama sen gel real inventory yapam felan dersen o kadar bilmiyorum
Pm bakVb.net Kodluyom Pointerde Buluyorum Her Türlü Skype Veya Ts Varsa Yaz Özelden
ts atar mısın ?Sorun değil ts gel istersen
hedefiyoket.ts3turk.comts atar mısın ?
Her türlü oyunda kodlarım sıkıntı yok pointerini bulabildiğim oyunlarda wolfta tüm pointerleri buluyorum onda hiç sikinti yokAga bana wolftü lazımAma loader filan da olabilir aslında
Profilden bakarsınHer türlü oyunda kodlarım sıkıntı yok pointerini bulabildiğim oyunlarda wolfta tüm pointerleri buluyorum onda hiç sikinti yok
Sen Neler Biliyorsun Oda Önemli
Büyük bir hack için çalışmalara başladık aramızda yeni kişiler alalım dedik atlamana gerek yokWolftu için ne gerek vardı bunlara
Anladım tamamBüyük bir hack için çalışmalara başladık aramızda yeni kişiler alalım dedik atlamana gerek yok
Gelirsen gruba sevinirizAnladım tamam
Yok kalsın ben kendime çalışıyorumGelirsen gruba seviniriz
Senin kararınYok kalsın ben kendime çalışıyorum
Teşekkürler yeni hilelere görüşmek üzereDaha yenilikçi oyunlara yönelseydiniz keşke bu arada diğer hileyi denedim güzel olmuş eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?