Çok Teşekkür EderimWriteLong("Wolftü.bin", label1.Text + &H3B1014 , "2268606836")'Name Esp On bu şekil yapican güncelleme sonrası çektiğin Pointeri ise üstteki pointerde &H3B1014 var sadece &H sonrasini degisceksin
xD Oda İyiymiş xDBen visual basic bilmiyorum visual extreme biliyom
WriteLong("Wolftü.bin", label1.Text + &H3B1014 , "2268606836")'Name Esp On bu şekil yapican güncelleme sonrası çektiğin Pointeri ise üstteki pointerde &H3B1014 var sadece &H sonrasini degisceksin
Valueler Pointerleri Fix Yedikten Sonrada Bulmak İçindirher pointerin farklı valuesi yokmu ?
Valueler Pointerleri Fix Yedikten Sonrada Bulmak İçindir
Virüs Programı Kapat Ve Tekrardan Yap Hileyibende writelong, writeinteger, writeprocessmemory hata veriyor yardım edebilirmisin ?
Ekli dosyayı görüntüle 13355
virus programı kullanmıyorum windows dahilVirüs Programı Kapat Ve Tekrardan Yap Hileyi
Tekrar Yap Hileyi Yönetici İzni Varmı Açtığın Oturumda ?virus programı kullanmıyorum windows dahil
Gerekli Classlar Yok Gibi Duruyor Ama Emin Değilimbende writelong, writeinteger, writeprocessmemory hata veriyor yardım edebilirmisin ?
gerekli classlar elinde varsa atabilirmisin?Gerekli Classlar Yok Gibi Duruyor Ama Emin Değilim
Özel Yazarsan Bana Atabilirim .gerekli classlar elinde varsa atabilirmisin?
Ben Attım Kanka Gerek KalmadıÖzel Yazarsan Bana Atabilirim .
bende writelong, writeinteger, writeprocessmemory hata veriyor yardım edebilirmisin ?
class ekle write long ubende writelong, writeinteger, writeprocessmemory hata veriyor yardım edebilirmisin ?
classı ekledin dimi ?bende writelong, writeinteger, writeprocessmemory hata veriyor yardım edebilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?