ilk olarak csh bin obj bypass olması için bazı kişiler xigncode dolarken yapıyor.Timer true yapınca ise xigncode de yönetici olarak çalıştırırsak bilmemne hatası veriyor.Herkez bilir.Aşşağıda vermiş olduğum kodu csh bin obj nin üstüne yapıştırın.Örnek olarak csh de verdim.bin obj olarak değiştirirsiniz.
Csh
Artık oyuna girmeden On error resume next kodu ile devam demek zorunda kaldığımızda bu sorun onu kaldırıyor pc onu tekrar tekrar yapıyor xigncode gelince csh kodu geliyor.
2.si checkbox a timer eklemek zorunda kalıyorsunuz.Aşşağıdaki kod sayesinde bypass csh obj bin dışında pointer için timer eklemek zorunda kalmıyoruz.
Bu örnekte name esp yi baz aldım mesela csh labelin ismini csh yaptıysanız label1 yazısını csh yapınız ya da başka birşeyse o yapınız.Checkbox a çift tıklayın ve yapıştırın.
Video çekicektim ama 50 mb 200 gb akk aştıktan sonra internet çekilmez hale geliyor video hazırdı yoksa.
Bu da videoda yaptığım proje
2 tane program virüs bulmuş ama siz bilirsiniz.Hile kodlarındanmıdır artık bilemiyorum.1 virüs zaten game hack bilmem ne demiş hile kodlarından yani
Bir sorun var ben 2015 de kodladım 2012 ve 2015 ler sadece açabilecek diye zannediyorum.O yüzden kodları çalın o kadarı da biliyorsunuzdur.Proje dosyalarındaki ("Form1.Designer.vb" "Form1" "Form1.vb" "ReadWritingMemory.vb" "WritePointerInteger.vb" )bu dosyalardan alın timer hatası vericektir 4 tane timer 3 label 1 checkbox ekleyin build edin.Bilmiyorsanız video izleyin biraz bunları öğrenmek 5 dk da yapılacak birşey değildir.Visual basic kolay ama güzel projeler emek ve bilgi ister.
Csh
Kod:
On Error Resume Next
Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next
2.si checkbox a timer eklemek zorunda kalıyorsunuz.Aşşağıdaki kod sayesinde bypass csh obj bin dışında pointer için timer eklemek zorunda kalmıyoruz.
Kod:
If CheckBox1.Checked = True Then
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H35AB80, "2251829620") 'Name Esp On
Else
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H35AB80, "2251829621") 'Name Esp Of
End If
Video çekicektim ama 50 mb 200 gb akk aştıktan sonra internet çekilmez hale geliyor video hazırdı yoksa.
Bu da videoda yaptığım proje
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
2 tane program virüs bulmuş ama siz bilirsiniz.Hile kodlarındanmıdır artık bilemiyorum.1 virüs zaten game hack bilmem ne demiş hile kodlarından yani
Bir sorun var ben 2015 de kodladım 2012 ve 2015 ler sadece açabilecek diye zannediyorum.O yüzden kodları çalın o kadarı da biliyorsunuzdur.Proje dosyalarındaki ("Form1.Designer.vb" "Form1" "Form1.vb" "ReadWritingMemory.vb" "WritePointerInteger.vb" )bu dosyalardan alın timer hatası vericektir 4 tane timer 3 label 1 checkbox ekleyin build edin.Bilmiyorsanız video izleyin biraz bunları öğrenmek 5 dk da yapılacak birşey değildir.Visual basic kolay ama güzel projeler emek ve bilgi ister.