25 May 2018 Yasaklandı #1 SuperDOS S Banlı Üye Katılım 29 Nis 2017 Mesajlar 85 Tepki puanı 9 Yaş 24 9 HİZMET YILI Bi Makro Uygulaması Üzerinde Çalışıyorum Direk Konuya Gireyim Mause 'ye Basınca Mesaj Verecek Bi Kod Arıyorum Örneğin If Masueclick then msgbox("MESAJ") bu şekilde bu bi örnekti.
Bi Makro Uygulaması Üzerinde Çalışıyorum Direk Konuya Gireyim Mause 'ye Basınca Mesaj Verecek Bi Kod Arıyorum Örneğin If Masueclick then msgbox("MESAJ") bu şekilde bu bi örnekti.
25 May 2018 #2 Lyceion CoreCheat CSGO Griffin Premium Katılım 10 May 2016 Mesajlar 1,766 Çözümler 5 Tepki puanı 720 Ödüller 14 Yaş 25 Sosyal 10 HİZMET YILI SuperDOS' Alıntı: Bi Makro Uygulaması Üzerinde Çalışıyorum Direk Konuya Gireyim Mause 'ye Basınca Mesaj Verecek Bi Kod Arıyorum Örneğin If Masueclick then msgbox("MESAJ") bu şekilde bu bi örnekti. Genişletmek için tıklayın ... GetAsyncKey Fonksiyonunu araştır. İstediğin cevap o. Evde olmadığım için kod atamayacağım ama direk budur yani...
SuperDOS' Alıntı: Bi Makro Uygulaması Üzerinde Çalışıyorum Direk Konuya Gireyim Mause 'ye Basınca Mesaj Verecek Bi Kod Arıyorum Örneğin If Masueclick then msgbox("MESAJ") bu şekilde bu bi örnekti. Genişletmek için tıklayın ... GetAsyncKey Fonksiyonunu araştır. İstediğin cevap o. Evde olmadığım için kod atamayacağım ama direk budur yani...
25 May 2018 #3 om3rcan O Griffin Premium Katılım 3 Mar 2017 Mesajlar 1,378 Çözümler 1 Tepki puanı 1,001 Ödüller 14 Sosyal 9 HİZMET YILI GetAsyncKey fonksiyonuyla birşeyler yapabilirsin.