Hepinize selamün aleküm öncelikle op hacklerin bazıları çalışıyor lütfen aşağıya çalışmıyor yazmayın ufak tefek küçük serverlerda op hack işe yarasın istiyorum visual basicte kodluyacam bu yüzden nasıl kodlanır sizden yardım istiyorum Eskiden 1-2 Ay Önce bir kanal yapmıştı ve çalışıyordu ama fix yediği için artık çalışmıyor
hangi op hack çalışıyor bi foto falan at bakalım eğer .net ile kodlanmışsalar ve çalışıyolarsa belki yardımcı olabilirim ama çalışacaklarını sanmıyorum
Sanmıyorum çalışacağını. Çalışsa bile çok sıkıntıdır ve büyük ihtimal C ile yazılmıştır. .Net birinin onu yazacağını sanmıyorum ama eğer cidden öyle bir şey varsa özelden bir yolla
şimdi tanıdım seni sen şu youtubedeki yeni yapayzekasın veya onun klonusun youtubeda gördüm op hack falan paylaşıyordun açıklamaların falan hep aynıydı onunla
op hackların çoğu dümen, yok değil var ama çok nadir bulursun onlarda eklenti açıklarıyla yapıyolar genelde zaten çoğu sunucuda bunları engelleyen eklentiler var zor yani unut o işi sen
op hackların çoğu dümen, yok değil var ama çok nadir bulursun onlarda eklenti açıklarıyla yapıyolar genelde zaten çoğu sunucuda bunları engelleyen eklentiler var zor yani unut o işi sen