Uzman Üye
Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
csh.text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next
WriteLong("wolftü.bin", csh.Text+&H123456, "value")
Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("obj") <> -1 Then
obj.text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next
WriteLong("wolftü.bin", obj.Text+&H123456, "value")
AlpBenjamins' Alıntı:Alıntı !
DaRkWoRlD1337' Alıntı:visual basic o yalnız C++ değil
TRUlkucuBey' Alıntı:AlpBenjamins' Alıntı:Alıntı !
Sendenmi alıntı D:
Ayrıca ******* yapmak istemem ama eski çalıstıgım büyük forumda kendim hazırladım eğer o forumu biliyorsan ismim statham kendim paylaştım !
Şimdi kes sesini her yaptığım konuya kötü kötü mesajlar yazıyorsun !
AlpBenjamins' Alıntı:TRUlkucuBey' Alıntı:AlpBenjamins' Alıntı:Alıntı !
Sendenmi alıntı D:
Ayrıca ******* yapmak istemem ama eski çalıstıgım büyük forumda kendim hazırladım eğer o forumu biliyorsan ismim statham kendim paylaştım !
1. Si Kötü Mesaj Yazmıyorum Sadece Alıntı Oldugunu Belirttim
2. Si Benimle Böyle Konusamazsın buna hakkın yok
3. Sü Hakaretten Dolayı SS alırsam 7gün Ban yeme riskin war
4. Sü Burası Bir Forum Kimseyle Böyle Konusmaya Hakkın Yok Aksi Taktirde Onlarda Sana Karşılık Verir
Bencede.TRUlkucuBey' Alıntı:Konuyu Hideleyeyim ben.
iCaprice' Alıntı:Bencede.TRUlkucuBey' Alıntı:Konuyu Hideleyeyim ben.
Sana sübliminal mesaj vermeye çalışıyom anlamıyon la hidele diyom hidele! silerimde hidele!TRUlkucuBey' Alıntı:iCaprice' Alıntı:Bencede.TRUlkucuBey' Alıntı:Konuyu Hideleyeyim ben.
iCaprice Ben Öyle Birşey Yazmadım kardeşim ! O Yorumu Sil Aksi Takdirde Desteğe Atarım.
Ne Hidelemesinden Bahsediyorsun Visual Basic OBJ Kodlama Gösterdim Ayrıca Alıntı Oldugu Forumun rklmını yapmak istemem !iCaprice' Alıntı:Sana sübliminal mesaj vermeye çalışıyom anlamıyon la hidele diyom hidele! silerimde hidele!TRUlkucuBey' Alıntı:iCaprice' Alıntı:Bencede.TRUlkucuBey' Alıntı:Konuyu Hideleyeyim ben.
iCaprice Ben Öyle Birşey Yazmadım kardeşim ! O Yorumu Sil Aksi Takdirde Desteğe Atarım.
2. ile 4. aynı gibi -,-AlpBenjamins' Alıntı:TRUlkucuBey' Alıntı:AlpBenjamins' Alıntı:Alıntı !
Sendenmi alıntı D:
1. Si Kötü Mesaj Yazmıyorum Sadece Alıntı Oldugunu Belirttim
2. Si Benimle Böyle Konusamazsın buna hakkın yok
3. Sü Hakaretten Dolayı SS alırsam 7gün Ban yeme riskin war
4. Sü Burası Bir Forum Kimseyle Böyle Konusmaya Hakkın Yok Aksi Taktirde Onlarda Sana Karşılık Verir
Hidelemek reklam zaten dimi :S tmmTRUlkucuBey' Alıntı:Ne Hidelemesinden Bahsediyorsun Visual Basic OBJ Kodlama Gösterdim Ayrıca Alıntı Oldugu Forumun rklmını yapmak istemem !iCaprice' Alıntı:Sana sübliminal mesaj vermeye çalışıyom anlamıyon la hidele diyom hidele! silerimde hidele!TRUlkucuBey' Alıntı:iCaprice' Alıntı:Bencede.TRUlkucuBey' Alıntı:Konuyu Hideleyeyim ben.
iCaprice' Alıntı:Hidelemek ******* zaten dimi :S tmmTRUlkucuBey' Alıntı:Ne Hidelemesinden Bahsediyorsun Visual Basic OBJ Kodlama Gösterdim Ayrıca Alıntı Oldugu Forumun rklmını yapmak istemem !iCaprice' Alıntı:Sana sübliminal mesaj vermeye çalışıyom anlamıyon la hidele diyom hidele! silerimde hidele!TRUlkucuBey' Alıntı:iCaprice' Alıntı:Bencede.TRUlkucuBey' Alıntı:Konuyu Hideleyeyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?