28 Nis 2019 #21 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI cercer16' Alıntı: yaptım ama 2 error alıyorum malesef attığım resimlere bakıp kontrol edermisiniz nerede hatam var rica etsem Genişletmek için tıklayın ... O kodları buraya atar mısın düzenleyip atayım.
cercer16' Alıntı: yaptım ama 2 error alıyorum malesef attığım resimlere bakıp kontrol edermisiniz nerede hatam var rica etsem Genişletmek için tıklayın ... O kodları buraya atar mısın düzenleyip atayım.
28 Nis 2019 Konuyu başlatan #22 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*" cls del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*"
del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*" cls del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*"
28 Nis 2019 #23 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI cercer16' Alıntı: del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*" cls del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*" Genişletmek için tıklayın ... VB.Net: Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*'") Shell("cls") Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*'")
cercer16' Alıntı: del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*" cls del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*" Genişletmek için tıklayın ... VB.Net: Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*'") Shell("cls") Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*'")
28 Nis 2019 Konuyu başlatan #24 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: VB.Net: Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*'") Shell("cls") Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*'") Genişletmek için tıklayın ... Hemen Deniyorum Teşekkür Ederim
Shitric' Alıntı: VB.Net: Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*'") Shell("cls") Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*'") Genişletmek için tıklayın ... Hemen Deniyorum Teşekkür Ederim
28 Nis 2019 #25 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI cercer16' Alıntı: Hemen Deniyorum Teşekkür Ederim Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim.
28 Nis 2019 Konuyu başlatan #26 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: VB.Net: Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*'") Shell("cls") Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*'") Genişletmek için tıklayın ... bunun sorunu bitmeyecek herhalde çalıştırdığım zaman bu hatayı veriyor
Shitric' Alıntı: VB.Net: Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*'") Shell("cls") Shell("del /f /s /q '%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*'") Genişletmek için tıklayın ... bunun sorunu bitmeyecek herhalde çalıştırdığım zaman bu hatayı veriyor
28 Nis 2019 #27 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI En üstüne On Error Resume Next kodunu eklersen çözülecektir.
28 Nis 2019 Konuyu başlatan #28 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: En üstüne On Error Resume Next kodunu eklersen çözülecektir. Genişletmek için tıklayın ... Çok Teşekkür ederim işe yaradı ram boşaltma şöyle kendi çapımda bir program tasarlıyorum belki yararım dokunur birilerine
Shitric' Alıntı: En üstüne On Error Resume Next kodunu eklersen çözülecektir. Genişletmek için tıklayın ... Çok Teşekkür ederim işe yaradı ram boşaltma şöyle kendi çapımda bir program tasarlıyorum belki yararım dokunur birilerine
28 Nis 2019 #29 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI cercer16' Alıntı: Çok Teşekkür ederim işe yaradı ram boşaltma şöyle kendi çapımda bir program tasarlıyorum belki yararım dokunur birilerine Ekli dosyayı görüntüle 18692 Genişletmek için tıklayın ... İnsan çalıştıkça gelişir, ellerine sağlık. Bu yolda başarılar
cercer16' Alıntı: Çok Teşekkür ederim işe yaradı ram boşaltma şöyle kendi çapımda bir program tasarlıyorum belki yararım dokunur birilerine Ekli dosyayı görüntüle 18692 Genişletmek için tıklayın ... İnsan çalıştıkça gelişir, ellerine sağlık. Bu yolda başarılar
28 Nis 2019 Konuyu başlatan #30 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: İnsan çalıştıkça gelişir, ellerine sağlık. Bu yolda başarılar Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür Ederim Ben yatar artık bugünlük bu kadar yarın tam gaz devam hayırlı geceler dilerim çok teşekkür ederim.
Shitric' Alıntı: İnsan çalıştıkça gelişir, ellerine sağlık. Bu yolda başarılar Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür Ederim Ben yatar artık bugünlük bu kadar yarın tam gaz devam hayırlı geceler dilerim çok teşekkür ederim.
28 Nis 2019 #31 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI cercer16' Alıntı: Teşekkür Ederim Ben yatar artık bugünlük bu kadar yarın tam gaz devam hayırlı geceler dilerim çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıklayın ... İyi Geceler, rica ederim.
cercer16' Alıntı: Teşekkür Ederim Ben yatar artık bugünlük bu kadar yarın tam gaz devam hayırlı geceler dilerim çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıklayın ... İyi Geceler, rica ederim.