Programlamaya giriş yapmak istiyorum ne önerirsiniz ? Visual Basic mi yoksa Visual Studio 2013 - 2016 - 2017 ? Siz ne önerirsiniz ? Şimdiden Teşekkürler
Eğer Programlama dilini biliyosan Visual Studio eğer yeni başladıysan Visual Basic Visual Basic'te Profesional olmaya başlayınca Visual Studio'ya geçebilirsin ama önerim Visual Studio. Visual Studio 2017 Kullanmanı tavsiye ederim. (Yanlış birşey yazmış olabilirim )
Eğer Programlama dilini biliyosan Visual Studio eğer yeni başladıysan Visual Basic Visual Basic'te Profesional olmaya başlayınca Visual Studio'ya geçebilirsin ama önerim Visual Studio. (Yanlış birşey yazmış olabilirim )
Krşm Visual Studio içerisinde VB.Net C# C++ dikkat ettiysen sırasıla yazdım içerisinde üçüde var sen ilk vb.net öğren c# geçtiğinde sana çok kolay gelecektir c# iyice öğrendikden sonra c++ geçecen çünkü en iyi dil C++ . " ha unutmadan Visual Studio 2012 Premum sana yeterde artar"
Krşm Visual Studio içerisinde VB.Net C# C++ dikkat ettiysen sırasıla yazdım içerisinde üçüde var sen ilk vb.net öğren c# geçtiğinde sana çok kolay gelecektir c# iyice öğrendikden sonra c++ geçecen çünkü en iyi dil C++ . " ha unutmadan Visual Studio 2012 Premum sana yeterde artar"