onu denedim ama form acilinca form2 de direk aciliyor tiklamadan @ÜzgünAdamForm2.Show()
Yap
WebBrowser e kodla.onu denedim ama form acilinca form2 de direk aciliyor tiklamadan @ÜzgünAdam
WebBrowser e kodla.
Buttonla yap.Buttona basınca yönlendirsin.webbrowsere me.hide form2.show yazdim calistirinca 2 formda aciliyor tiklamadan @ÜzgünAdam
webbrowsere lazim banaButtonla yap.Buttona basınca yönlendirsin.
Hayır.Tıkladığında Açılmasını istiyorWebBrowser üzerinde herhangi bir işlem yapıldığında mı açılmasını istiyorsun?
Bende google amcaya sordum Formlar arası geçiş çıktıWebBrowser ile mümkün değil
demek istediğin şu mu örneğin web browser'da bir buton olcak o butona tıklayınca form2 yi aççak veya istediğin işlemi yapcak falan eğer buysa sana yardımcı olabilirim bende bu konuyu biraz araştırmıştım.Bende google amcaya sordum Formlar arası geçiş çıktı
herhangi bir yerine tiklayinca form2 acilsinWebBrowser üzerinde herhangi bir işlem yapıldığında mı açılmasını istiyorsun?
button nerede olacak biraz açarmısındemek istediğin şu mu örneğin web browser'da bir buton olcak o butona tıklayınca form2 yi aççak veya istediğin işlemi yapcak falan eğer buysa sana yardımcı olabilirim bende bu konuyu biraz araştırmıştım.
Bak Şimdi WebBrowser Control'u Form'a Ekle Çift Tıkla ve Oraya Şu Kodu Eklebutton nerede olacak biraz açarmısın
AddHandler WebBrowser1.Document.Body.MouseDown, New HtmlElementEventHandler(AddressOf WebBrowser1_MouseDown)
Private Sub WebBrowser1_MouseDown()
''Buraya Tıklandığında Olmasını isteiğin şeyleri yazabilirsin.
MsgBox("dfs")
End Sub
Ben yardim istemiyorum.Arkadasa anlatmaya calisiyorum.Sende benim dedigin gibi soyluyorsun.demek istediğin şu mu örneğin web browser'da bir buton olcak o butona tıklayınca form2 yi aççak veya istediğin işlemi yapcak falan eğer buysa sana yardımcı olabilirim bende bu konuyu biraz araştırmıştım.
eyv birazdan denicemBak Şimdi WebBrowser Control'u Form'a Ekle Çift Tıkla ve Oraya Şu Kodu Ekle
sonra End Altta End Class Yazan Yerin Hemen Üstüne Şu Aşağıdaki Kodu EkleKod:AddHandler WebBrowser1.Document.Body.MouseDown, New HtmlElementEventHandler(AddressOf WebBrowser1_MouseDown)
Kod:Private Sub WebBrowser1_MouseDown() ''Buraya Tıklandığında Olmasını isteiğin şeyleri yazabilirsin. MsgBox("dfs") End Sub
İşlem Bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?