- Yasaklandı
imkanları degerlendirmek lazım fakat ufak bir sorum olucak yapılan proje başına bir ücret varmı en önemli kısım burası benceTeama katılmak için skype şart yada ts3 farketmez
Microfon olmasada olur
Proje yapılımında herkesin aktif olması gerekmektedir.
Bunları eğer sağlıyosan teama beklerim...
sence ?imkanları degerlendirmek lazım fakat ufak bir sorum olucak yapılan proje başına bir ücret varmı en önemli kısım burası bence
ummadık taş baş yarar bilemeyizsence ?
Projeleri geliştirirsek neden olmasın alıcılar çok oluyorimkanları degerlendirmek lazım fakat ufak bir sorum olucak yapılan proje başına bir ücret varmı en önemli kısım burası bence
Bu konuda bişey diyemem ne kadar iş o kadar ekmeksence ?
nasıl bi team oluşturmak istiyorsun android için vs vs mi onu editleyip yazda ona göre gelen gelsinProjeleri geliştirirsek neden olmasın alıcılar çok oluyor
Konu başlığında belirttim aganasıl bi team oluşturmak istiyorsun android için vs vs mi onu editleyip yazda ona göre gelen gelsin
gözümden kaçmış ücret varsa ekip olarakda gelebiliriz ışık varsa egerKonu başlığında belirttim aga
Dediğim gibi ne kadar iş o kadar ekmekgözümden kaçmış ücret varsa ekip olarakda gelebiliriz ışık varsa eger
PM atar mısın banaC++ & cheat engine asmbly konularında yardımcı olurum.
Knk seni photoshop cs6 görevlisi yani konu teması düzenliği sen sorumlu olucaksınAllah Allah
Ben hiç katılamam o zaman.
abi benide alın nolur
adım : rahmet
soyadım : alabalık
yaşım : 13
IQ : -200
yaşadığım yer : çin
bildiğim diller:
vebe net, si heşteg, si artı artı, jovasıkript
vouch this nigga know his shit
:E:QW:E:QWE::QWE::QWE:EQabi benide alın nolur
adım : rahmet