Onaylı Üye
o zaman sistem geri yükleme yapmanı öneriyorum. farklı bir program vs. çalıştırdıysan kayıt defterinde vs. bozulma yapmış olabilir.Problem şu ki daha dün gece oynarken bir problem yoktu bugün başladı problem.
Zaten kurulu hocam onlar indirip tekrardan repair yaptım fakat halen aynı.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu indirip kur tekrar dene
Hayır steamden oynamıyorum.oyunu steamden oynuyorsan çalıştırma seçeneklerine -dx12 bu kodu ekler misin
Windows 10 Pro 21H2 Sürümü hocam.kullandığın windows sürümü nedir?
Problem şu ki daha dün gece oynarken bir problem yoktu bugün başladı problem.oyunu crackli oynuyorsan indirdiğin dosya bozuk olabilir ya da defender ı kapatıp oyunu öyle açmayı dene defender ***** dosyasını engelliyor olabilir. aldığın hatanın başka bir çözümü mevcut değil sistem dosyalarında bozulma olabilir.
o zaman sistem geri yükleme yapmanı öneriyorum. farklı bir program vs. çalıştırdıysan kayıt defterinde vs. bozulma yapmış olabilir.Problem şu ki daha dün gece oynarken bir problem yoktu bugün başladı problem.
Anladım teşekkürler yardım için konuyu kilitleyebilirsiniz.o zaman sistem geri yükleme yapmanı öneriyorum. farklı bir program vs. çalıştırdıysan kayıt defterinde vs. bozulma yapmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?