Sabret, yarınlar, dünleri unutturacak!
Uzman Üye
Oyun Bilgisayarı her türlü oyunu kaldırıyor.Kanka tavsiyem pcn ultra bir şey değilse en üst model visual studio indirme yaptığın şeyler aynı ama modeller arasında devasa bi kasma farklı oluyor tavsiyem 2010 veya 2013 kullan yok ultra bilgisayarım var diyorsan 2017 de kullanabilirsin
Oyun Bilgisayarı her türlü oyunu kaldırıyor.
YUKARI YAZIYI OKURMUSUN ORADA HANGİSİNİ SEÇİCEM ONU SORDUM RESME İYİ BAK
Yukardaki yere nasıl girmeyi başardın onu da anlamadımOyun Bilgisayarı her türlü oyunu kaldırıyor.
YUKARI YAZIYI OKURMUSUN ORADA HANGİSİNİ SEÇİCEM ONU SORDUM RESME İYİ BAK
okBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburaya gir visual studio 2017 professionalı indir yok ben cracklı yapacam diyorsan internette araştır vardır
Kardeşim şimdi hile C#la da kodlanıyor C++la daVb.net le de sen hangisiyle kodlamak istiyorsan onu indir ha hiç bilmiyondur hile işlerini başlamak istiyondur o zaman sana tavsiyem vb.neti indirmen olacaktır.PEKİ ŞİMDİ HANGİSİ : SADECE HİLE KODLAMAK İÇİN !
Ekli dosyayı görüntüle 9818
HIZLI OLURSAK SEVİNİRİM.Yukardaki yere nasıl girmeyi başardın onu da anlamadımR:WQTRÇ:WQÇTRWQÇTR
okKardeşim şimdi hile C#la da kodlanıyor C++la daVb.net le de sen hangisiyle kodlamak istiyorsan onu indir ha hiç bilmiyondur hile işlerini başlamak istiyondur o zaman sana tavsiyem vb.neti indirmen olacaktır.
Yalnız konuşma tarzın pek hoşuma gitmedi ben bu forumda bi yetkili değilim şu anda ama sana yardım etmek istedim buna zorunlu değilim Hızlı olursak seviniriz lafı biraz emir kipine kaçıyor.HIZLI OLURSAK SEVİNİRİM.
PARDON .Kardeşim şimdi hile C#la da kodlanıyor C++la daVb.net le de sen hangisiyle kodlamak istiyorsan onu indir ha hiç bilmiyondur hile işlerini başlamak istiyondur o zaman sana tavsiyem vb.neti indirmen olacaktır.
Anladım hocam sorun değil iyi forumlar. ♥PARDON .
DİYER YAZDIĞINA CEVAP YAZILMIYODA ^^
Üstteki 3 seçeneğide indir.Yarım yamalak kalmasın.PEKİ ŞİMDİ HANGİSİ : SADECE HİLE KODLAMAK İÇİN !
Ekli dosyayı görüntüle 9818
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?