Arkadaşlar Visual Studio'da derlerken bu hatayı alıyorum. Herhangi bir çözüm öneriniz var mıdır ?
Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Sertifika bulunamadı hatası ?
Uygulamanızı derlerken SignTool Error hatasını alabilirsiniz.Visual Studio aracılığıyla bu hatayı almaya başladığınızda başlangıçta geliştirilen bilgisayara uyacak bir imza sertifikası kurulumu yapıldı. Bunu ise uygulamanıza sağ tuş özellikler kısmından imzalama sekmesine gidip sertifika ayrıntılarını kontrol ederek kontrol edebilirsiniz.
İmzalamayı devre dışı bırakmak için "ClickOnce tezahürle
Sertifika bulunamadı hatası ?
Uygulamanızı derlerken SignTool Error hatasını alabilirsiniz.Visual Studio aracılığıyla bu hatayı almaya başladığınızda başlangıçta geliştirilen bilgisayara uyacak bir imza sertifikası kurulumu yapıldı. Bunu ise uygulamanıza sağ tuş özellikler kısmından imzalama sekmesine gidip sertifika ayrıntılarını kontrol ederek kontrol edebilirsiniz.
İmzalamayı devre dışı bırakmak için "ClickOnce tezahürle
bu hatayı almanın sebebini tam olarak çözmüş değilim ama bir önerim var
visual studio yükleyicisini aç kurmuş olduğun visual studio sürümünü değiştire tıklat ordan Bağımsız bileşenler bölmesine gel eğer öyle bir bölme en baştaysa en sondaki bölmeyi tıklat ordan clickonce uygulama ayarları bileşenini yükle eğer yüklüyse fazla bir bilgim yok çünkü bu sorunu bende yaşamıştım visual studioyu yeniden başlattım bişiycik kalmadı sorunla ilgili umarım yardımcı olabilmişimdir iyi forumlar