injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
dost dm bakma şansın varmıexe kullan kanka rahatlarsın biraz
Kaynaklar’a eklediğim isimde eklemem gerekiyor demi resources yazarken kaynaklara ekledikten sonra 1.exe 2.exe gibi değiştireceğim çünkü isimlerini
- Visual Studio'da projenizi açın ve Solution Explorer'da Properties (Özellikler) düğmesine sağ tıklayın.
- Açılan menüden Resources'u seçin.
- Resources.resx dosyası açılacak. Bu dosya, projenizde kullanmak istediğiniz kaynakları depolamanızı sağlar.
- Dosyaları eklemek için Add Resource (Kaynak Ekle) düğmesini tıklayın ve ardından dosyalarınızı seçin. Örneğin, Office programınızı buraya ekleyebilirsiniz.
- Eklediğiniz kaynakları kullanmak için, projenizdeki uygun yere Properties.Resources.ResourceName şeklinde erişebilirsiniz. ResourceName eklediğiniz kaynağın adıdır.
EvetKaynaklar’a eklediğim isimde eklemem gerekiyor demi resources yazarken kaynaklara ekledikten sonra 1.exe 2.exe gibi değiştireceğim çünkü isimlerini
Çok teşekkür ederim tam olarak isteğimin karşılığı buMerhabalar, Resources klasörüne eklediğiniz tüm dosyalarla birlikte bir .exe dosyası almak isterseniz Costura.Fody kullanabilirsiniz. Anlatım videoları internet üstünde var.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Costura.Fody projenize ekledikten sonra ../bin/debug klasörünün içini tamamen silin ve ardından Visual Studio üstünden uygulamayı bir kez başlatın. Ardından ../bin/debug klasörüne gittiğinizde orada uygulamanızın .exe dosyasını bulacaksınız. Bulduğunuz .exe dosyası içinde eklediğiniz her şey mevcut olduğundan programı istediğiniz şekilde istediğiniz bilgisayarda çalıştırabilirsiniz.
Teşekkür ederim
Bu benim anlattığım şey değil. Bu masaüstündeki herhangi bir dosyayı kurulum dosyasına çeviriyor.sağolasın kankam deniyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?