29 Ara 2019 #1 EthemEfe E Seçkin Üye Katılım 7 Haz 2017 Mesajlar 349 Tepki puanı 28 Ödüller 4 9 HİZMET YILI merhaba bir hile sourcesi buldum geliştiriyordum fakat görev yöneticisinde exe değişmiyor nasıl değiştire bilirim yardım ederseniz sevinirim
merhaba bir hile sourcesi buldum geliştiriyordum fakat görev yöneticisinde exe değişmiyor nasıl değiştire bilirim yardım ederseniz sevinirim
29 Ara 2019 #2 ☆ B A Y H A N ☆ ░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░ Süper Üye Katılım 25 Şub 2017 Mesajlar 661 Çözümler 6 Tepki puanı 199 Ödüller 8 9 HİZMET YILI İsim VisualStudio olarak mı gözüküyor yoksa .exe uzantısından mı bahsediyosun başkan
30 Ara 2019 Konuyu başlatan #3 EthemEfe E Seçkin Üye Katılım 7 Haz 2017 Mesajlar 349 Tepki puanı 28 Ödüller 4 9 HİZMET YILI ☆ B A Y H A N ☆' Alıntı: İsim VisualStudio olarak mı gözüküyor yoksa .exe uzantısından mı bahsediyosun başkan Genişletmek için tıklayın ... sorunumu çözdüm reis gerek kalmadı saol yinede
☆ B A Y H A N ☆' Alıntı: İsim VisualStudio olarak mı gözüküyor yoksa .exe uzantısından mı bahsediyosun başkan Genişletmek için tıklayın ... sorunumu çözdüm reis gerek kalmadı saol yinede