Süper Üye
Türkçe İngilizce farketmez hocam bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum sadecetürkce ders videoları mevcut genelde ücretili olarak satılıyor.
bunla ilgili çok fazla video var youtube de c # la ilgileniyorum mesela gayet güzel videolar mevcut bakabilirsin youtubeden.Türkçe İngilizce farketmez hocam bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum sadece
Arkadaşlar örneğin GitHUB veyahut benzer sitelerden alınan Source Kodları (Valorant ESP) mevcut elimizde. Çok basit bir hile kodlamak istiyorum diyelim. Bu eğitimi nereden alabilirim veya bu rehberi nereden bulabilirim. Asıl derdim BAŞLIKTA yazan şey
ücretsizlerde mevcut bulunabilir videolarda mevcuttürkçe dersler genelde ücretli, ücretsizler yabancı dilde olur
Video linki varsa paylaşma şansınız var mı acaba ?
böyle birşeye denk gelmek zordur adamsın valla baya bilgi var içinde. böyle bir adam vardı js. üstünde acmsıtı sayfayı yabanc. az takipçili ama böyle bilgiler yok abi kripto üstüne herşey varbu video işine yarıcak
türkçe içerik bulmak zor ordaudemy diye bi yer vardı galiba orda olabilir
elbette türk olarak pek bulman çok zor ingilizce kaynak olarak unkown forumunda rehberler bula bilirsin.Bu tür eğitimleri bulmak çok zor , bulsanda ingilizce kaynak oluyor,
Discorddan ulaşırsan yardımcı olayım takıldığın yerde Maverz#1337Arkadaşlar örneğin GitHUB veyahut benzer sitelerden alınan Source Kodları (Valorant ESP) mevcut elimizde. Çok basit bir hile kodlamak istiyorum diyelim. Bu eğitimi nereden alabilirim veya bu rehberi nereden bulabilirim. Asıl derdim BAŞLIKTA yazan şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?