- Yasaklandı
-
full mu secıyım hepsını 13 gb öyle miEn altta sdk var tavsiye ederim
ben 0 dan başlıycam kodlamaya vb.net c# c++ kodlama dıllerını ogrendıkten sonra oyunlara hile kodlamak istiyorum.Hangi alanda iyisen onu indir kardeşim mesela ben sql alanında iyiyim onu indiririm bu kadar basit
ingilizcen nasıl ?ben 0 dan başlıycam kodlamaya vb.net c# c++ kodlama dıllerını ogrendıkten sonra oyunlara hile kodlamak istiyorum.
ingilizcem fazla iyi diil fakat vısualı turkce dıl destegı ile türkçe yapabılecegımı düşünüyorum arkadasım söylemiişti.ingilizcen nasıl ?
İlk önce kod nasıl yazılır önce vb neten başla sonra c# sonra pytoon sonra java en sonda c++ öğren ben öyle yaptım şuan kod yazıyomingilizcem fazla iyi diil fakat vısualı turkce dıl destegı ile türkçe yapabılecegımı düşünüyorum arkadasım söylemiişti.
bide sesli anlatım ilemi dinledın yazılı olarak mı ders aldın bide kkurulumda wındows phone 8.0 SDK dıor o hangı kodlama dilinin bi aracı bilgin varmı?İlk önce kod nasıl yazılır önce vb neten başla sonra c# sonra pytoon sonra java en sonda c++ öğren ben öyle yaptım şuan kod yazıyom
windows phone Bilgisayardan telefona program kodlamak demek yada kod yazmak ve hem sesli hemde yazlılı okudumbide sesli anlatım ilemi dinledın yazılı olarak mı ders aldın bide kkurulumda wındows phone 8.0 SDK dıor o hangı kodlama dilinin bi aracı bilgin varmı?
Silverlight Development kit ne demek işime yarammıycakları kaldırıyım 13 gb dıorwindows phone Bilgisayardan telefona program kodlamak demek yada kod yazmak ve hem sesli hemde yazlılı okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?