Visual Studıo Kurulum yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
visual ındırdım .iso dosyası olarak fakat burda hepsı 13 gb dıor bunların hepsıne ıhtıyacım oldunu dusunmuyorum benım ıstedıklerım vb.net c# c++ bu 3 kodlama dilini kodlayabilmem yeterli hangilerini seçmem lazım? foto:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

const keytr = require('keytr.js');
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
En altta sdk var tavsiye ederim

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hangi alanda iyisen onu indir kardeşim mesela ben sql alanında iyiyim onu indiririm bu kadar basit

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hangi alanda iyisen onu indir kardeşim mesela ben sql alanında iyiyim onu indiririm bu kadar basit
ben 0 dan başlıycam kodlamaya vb.net c# c++ kodlama dıllerını ogrendıkten sonra oyunlara hile kodlamak istiyorum.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ingilizcem fazla iyi diil fakat vısualı turkce dıl destegı ile türkçe yapabılecegımı düşünüyorum arkadasım söylemiişti.
İlk önce kod nasıl yazılır önce vb neten başla sonra c# sonra pytoon sonra java en sonda c++ öğren ben öyle yaptım şuan kod yazıyom

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
İlk önce kod nasıl yazılır önce vb neten başla sonra c# sonra pytoon sonra java en sonda c++ öğren ben öyle yaptım şuan kod yazıyom
bide sesli anlatım ilemi dinledın yazılı olarak mı ders aldın bide kkurulumda wındows phone 8.0 SDK dıor o hangı kodlama dilinin bi aracı bilgin varmı?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bide sesli anlatım ilemi dinledın yazılı olarak mı ders aldın bide kkurulumda wındows phone 8.0 SDK dıor o hangı kodlama dilinin bi aracı bilgin varmı?
windows phone Bilgisayardan telefona program kodlamak demek yada kod yazmak ve hem sesli hemde yazlılı okudum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...