24 Ağu 2020 Yasaklandı #1 MinokK M :p Banlı Üye Katılım 7 Nis 2018 Mesajlar 256 Çözümler 9 Tepki puanı 51 Yaş 25 8 HİZMET YILI bilgisayarda zırt pırt visual studio debug error diye bir hata penceresi çıkıyo visual studioyu falanda sildim düzelmedi ne yapmam gerekiyor ? bilgisi olmayan yazmasın.
bilgisayarda zırt pırt visual studio debug error diye bir hata penceresi çıkıyo visual studioyu falanda sildim düzelmedi ne yapmam gerekiyor ? bilgisi olmayan yazmasın.
26 Ağu 2020 Yasaklandı #2 spkatliam19 S Banlı Üye Katılım 23 Ağu 2020 Mesajlar 10 Çözümler 2 Tepki puanı 1 Yaş 29 5 HİZMET YILI görev yöneticisinden başlangıça bak ordan devre dışı bırak ben öyle yaptım bendede başka uygulamalarda vardı aynı sorun Oyla 0 Olumsuz oyla
görev yöneticisinden başlangıça bak ordan devre dışı bırak ben öyle yaptım bendede başka uygulamalarda vardı aynı sorun
26 Ağu 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 MinokK M :p Banlı Üye Katılım 7 Nis 2018 Mesajlar 256 Çözümler 9 Tepki puanı 51 Yaş 25 8 HİZMET YILI spkatliam19' Alıntı: görev yöneticisinden başlangıça bak ordan devre dışı bırak ben öyle yaptım bendede başka uygulamalarda vardı aynı sorun Genişletmek için tıklayın ... malesef öyle bir yer yok Oyla 0 Olumsuz oyla
spkatliam19' Alıntı: görev yöneticisinden başlangıça bak ordan devre dışı bırak ben öyle yaptım bendede başka uygulamalarda vardı aynı sorun Genişletmek için tıklayın ... malesef öyle bir yer yok