Visual Studio ve SQL Server Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Anlayan varsa lütfen yardım edin. Sorun aniden oldu. C#'ta oyun motoru + RPG bir oyun kodluyordum. Gece kaydedip yattım ve sabah açmaya çalıştığımda Visual Studio açılmıyordu. Ekrana Gri Visual Studio yazısı olan kutu geliyor, Visual Studio tam ekrana geliyor hemen geri kapanıyor. Acaba diğer programlarda böyle bir sorun var mı diye bakarken SQL Server Menagement Studio 18 in de aynı şekilde kapandığını fark ettim. Visual Studio Code çalışıyor ama diğer ikisi çalışmıyor. Visual Studio'yu silip yüklemeyi deneyecektim. Programı sildim, sitesinden Installer'ı indirdim, tıklıyorum ama indirme ekranı gelmiyor. Lütfen yardımcı olun.
Post automatically merged:

Konu güncel ve hala yardım eden yok :(

Son düzenleme:
Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sen bana özelden yaz senle bir konuşalım. Yardımcı olabileceğim kadar olurum.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
SORUN ÇÖZÜLDÜ. 1 aydır kafayı yiyordum. Problem program ile alakalı olsaydı silip yükleyince düzelirdi ama düzelmedi. Sorun Windows ile alakalıymış. Yabancı bir kaynakta anlatılanları uygulayınca düzeldi.

Yöntem:

CMD'yi Yönetici olarak çalıştırın ve alttakı kodu yazın:
Kod:
dism /online /cleanup-image /restorehealth

Bir süre bekleyip tarama bittiğinde ise şu kodu yazın:
Kod:
sfc /scannow

Windows hatalı sistem dosyalarını bu iki kod ile onaracaktır. 2. kodu da uygulayıp tamamlandığında tekrar bilgisayarı başlatmanız gerektiğiyle ilgili yazıyı göreceksiniz. Bilgisayarı tekrar başlattığınızda kapanma sırasında güncelleme yaptığını fark edeceksiniz. Bozuk dosyaları düzeltecek. Bilgisayar tekrar açıldığında sorun olmadığını ve programların eskisi gibi çalıştığını fark ettim. Umarım sonradan bu sorunu yaşayacaklar için faydalı olabilmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.