24 Ocak 2018 Yasaklandı #1 Wake W Uzman Üye Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 231 Çözümler 1 Tepki puanı 53 Yaş 26 8 HİZMET YILI visualbasic hwid öğrenme, vb.net hwid yapma,vb.net onay sistemi,vb.net hwid engel,vb.net hwid ban,vb.net hwid adresi,vb.net hwid onaylatma, Herkese Merhaba , Ben Wake Bugün Size VisualBasic Hwid Öğrenme Programı Yapmayı Anlatıcam İlk Olarak VisualBasic 2010 Express İndirip Kurun Ardından Konuyu okumaya devam ediniz ( İndirme linki en altta indir/virüstotal Kısmında var.). Programı Açıp yeni proje oluşturalım Ardından Formumuza ; * 1 TextBox * 1 Button Ekliyelim Button1 Text'ini : HwidÖğren Yapın TextBox1'in ReadOnly Özelliğini True Yapın Son Olarak Formunuz böyle Olmalı ; Ardından Button1'e Çift Tıklayalım Ve Şu Kodları Yapıştıralım ; TextBox1.Text = My.Computer.Info.TotalPhysicalMemory & My.Computer.Info.TotalVirtualMemory Son Adımımızda Bitti Kod Kısmı Böyle Olmalı ; Kullanıcı Programı Açıp HwidÖğren Butonuna Basınca TextBox1'e kullanıcının Hwid Adresi Yazılıyor Ayrıca Kullanıcı TextBox1'e Yazı yazıp veya silemiyor sadece kopyalayabiliyor Çünkü TextBox1'in ReadOnly Özelliğini True Yaptık Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
visualbasic hwid öğrenme, vb.net hwid yapma,vb.net onay sistemi,vb.net hwid engel,vb.net hwid ban,vb.net hwid adresi,vb.net hwid onaylatma, Herkese Merhaba , Ben Wake Bugün Size VisualBasic Hwid Öğrenme Programı Yapmayı Anlatıcam İlk Olarak VisualBasic 2010 Express İndirip Kurun Ardından Konuyu okumaya devam ediniz ( İndirme linki en altta indir/virüstotal Kısmında var.). Programı Açıp yeni proje oluşturalım Ardından Formumuza ; * 1 TextBox * 1 Button Ekliyelim Button1 Text'ini : HwidÖğren Yapın TextBox1'in ReadOnly Özelliğini True Yapın Son Olarak Formunuz böyle Olmalı ; Ardından Button1'e Çift Tıklayalım Ve Şu Kodları Yapıştıralım ; TextBox1.Text = My.Computer.Info.TotalPhysicalMemory & My.Computer.Info.TotalVirtualMemory Son Adımımızda Bitti Kod Kısmı Böyle Olmalı ; Kullanıcı Programı Açıp HwidÖğren Butonuna Basınca TextBox1'e kullanıcının Hwid Adresi Yazılıyor Ayrıca Kullanıcı TextBox1'e Yazı yazıp veya silemiyor sadece kopyalayabiliyor Çünkü TextBox1'in ReadOnly Özelliğini True Yaptık Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
24 Ocak 2018 Yasaklandı #2 Apocalipsis A Bir kere güldü, konu nerelere geldi. Banlı Üye Katılım 19 Ara 2017 Mesajlar 1,755 Çözümler 1 Tepki puanı 983 8 HİZMET YILI güzel proje teşşekkürler
24 Ocak 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Wake W Uzman Üye Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 231 Çözümler 1 Tepki puanı 53 Yaş 26 8 HİZMET YILI TC BABATÜRK' Alıntı: güzel proje teşşekkürler Genişletmek için tıklayın ... İşine yaradıysa ne mutlu bana dostum
TC BABATÜRK' Alıntı: güzel proje teşşekkürler Genişletmek için tıklayın ... İşine yaradıysa ne mutlu bana dostum
24 Ocak 2018 #4 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,564 Çözümler 33 Tepki puanı 4,220 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI Yararli Bir Paylaşim Teşekkürler
24 Ocak 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 Wake W Uzman Üye Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 231 Çözümler 1 Tepki puanı 53 Yaş 26 8 HİZMET YILI DeathSilence' Alıntı: Yararli Bir Paylaşim Teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... rica ederim
24 Ocak 2018 #6 JudasKiss J Üye Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 29 Tepki puanı 5 Yaş 31 8 HİZMET YILI Buda Benden ;
14 Mar 2018 #7 The Originals T Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta. Süper Üye Katılım 22 Ara 2017 Mesajlar 1,461 Çözümler 1 Tepki puanı 542 8 HİZMET YILI Kardeşim müthiş oldu sağolasın
21 Mar 2018 Yasaklandı #8 ndngailesi N ☞ MaMo434376 Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 414 Tepki puanı 65 Yaş 7 9 HİZMET YILI kanka onu timere yaparsan otomatik çıkar direk buttona felan gerek kalmaz