evet arıza kaydı olusturduk diyolar ekip gelcekti gelmedi peki syn_net ddos atıldı anlamınamı gelirMüşteri hizmetleriyle irtibata geçtin mi?
evet arıza kaydı olusturduk diyolar ekip gelcekti gelmedi peki syn_net ddos atıldı anlamınamı gelir
tesekürler baktım da bişey cıkmadı chatgpt ne dersem evet diyor ***** oyun indirdim ve değişikliğe izin verdim bir dosyaya erişim istiyor bende evete bastım pek fazla hatırlamıyorum ama 1 veya 2 saat sonra bu olduBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşu linke bak bi bakim aradığın cevabı bulabilecek misin
hocam PPPoE alanına baktınızmı belki dns değişmiştir PPPoE değişiklik var ama değiştiremiyorumBende aynı şeyi 1 hafta önce yaşadım müşteri hizmetlerini aradım ama çözüm olmadı üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum şuan
hocam olayı cüzdüm PPPoE Yoğunlaştırıcı dns ayarları vardı onlar değişmişti kendim değişteremiyordum onlara bildirdim yaptılareski müşteri temsilcisi olarak söylüyorum ara yeni modem iste 2.4g ye yada kablolu bağlan ve kürdanla reset at müşteri temsilcisini ara kanal iyleştirme yapsın max çekim gücünü öyle alırsın
bana vermiyolar modemin iyi durumda diyolar d smart intarneteski müşteri temsilcisi olarak söylüyorum ara yeni modem iste 2.4g ye yada kablolu bağlan ve kürdanla reset at müşteri temsilcisini ara kanal iyleştirme yapsın max çekim gücünü öyle alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?