Vodafone modemin çekim gücü zayıf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Vodafone modem ama internet cekmiyor. Faturayı ödedim ama yok. Bir şey dikatimi cekti: PPPoE yoğunlaştırıcı =esenyurtftthbng01 yazıyor ve bu kişiyi bilmiyorum. DDoS mu yiyorum acaba? Netstat -an -p tcp yazdıktan sonra syn_net yazıyor, 15 20 tane cıkıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sevsen Ne Olurdu ~ B
Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Müşteri hizmetleriyle irtibata geçtin mi?

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Bende aynı şeyi 1 hafta önce yaşadım müşteri hizmetlerini aradım ama çözüm olmadı üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum şuan

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şu linke bak bi bakim aradığın cevabı bulabilecek misin
tesekürler baktım da bişey cıkmadı chatgpt ne dersem evet diyor ***** oyun indirdim ve değişikliğe izin verdim bir dosyaya erişim istiyor bende evete bastım pek fazla hatırlamıyorum ama 1 veya 2 saat sonra bu oldu

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Bende aynı şeyi 1 hafta önce yaşadım müşteri hizmetlerini aradım ama çözüm olmadı üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum şuan
hocam PPPoE alanına baktınızmı belki dns değişmiştir PPPoE değişiklik var ama değiştiremiyorum

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
vodofone hep bir sorun cıkarttı ya umarım cozersın

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eski müşteri temsilcisi olarak söylüyorum ara yeni modem iste 2.4g ye yada kablolu bağlan ve kürdanla reset at müşteri temsilcisini ara kanal iyleştirme yapsın max çekim gücünü öyle alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
eski müşteri temsilcisi olarak söylüyorum ara yeni modem iste 2.4g ye yada kablolu bağlan ve kürdanla reset at müşteri temsilcisini ara kanal iyleştirme yapsın max çekim gücünü öyle alırsın
hocam olayı cüzdüm PPPoE Yoğunlaştırıcı dns ayarları vardı onlar değişmişti kendim değişteremiyordum onlara bildirdim yaptılar

Sevsen Ne Olurdu ~ B
Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bana vermiyolar modemin iyi durumda diyolar d smart intarnet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...