Süper Üye
Evet hocam onlarda da sınırsız kullanım mevcut olacakbirşey sorcam ben şimdi vodafonenin en büyük paketine geçtim youtube bile sınırsız bu pakette sınırsız ya ben internet paylaşımı açsam evdekilere onlarda sınırsız izleyebilir mi yoksa benim kotamdan yemeye mi başlar ?
sınırsız youtube var mesela internet paylaşımı açsam evde diğerleri bağlansa sınırsız izleyebilirmi
ilk 3 ay 120 lira + diğer 9 ay 180 liraeve internet bağlatmaktan daha mantıklı geldi bu209 tl biraz pahalı ama kullanışlı
siteden girmek saçma değilmi adı üzerinde uygulamalarda sınırsız diyor paketin içindeSınırsın değil. Telefonunda bile sınırsız değil. Eğer uygulamadan girersen internet paketinden yer. Senin tarayıcıdan youtube.com dan işini görürsen internet paketinden yemez.
Sınırsız olup olmayacağını sana burada kimse kesin bir cevap vermez. Sen internetini paylaş ve veri paket sınırı koy. Ör: 50mb. Öyle anlayabilirsin anca. Umarım anlatabilmişimdi
ben bizzat denedim sadece tarayıcıda sınırsız oluyor. Belki de düzeltmişlerdir. Denesin bi ama olacağını zannetmiyorumsiteden girmek saçma değilmi adı üzerinde uygulamalarda sınırsız diyor paketin içinde
Fotoğrafta 209 tl yazıyor amailk 3 ay 120 lira + diğer 9 ay 180 lira
Post automatically merged:
anlık hız testi pinge bakmayın mobilden oyun oynamıyorum
taahhütsüz aylık ücret 209tl diye. ekli dosyalarda. belki taahhüt yapınca dediğiniz fiyat oluyordurFotoğrafta 209 tl yazıyor ama
o tahütsüz olunca öyle 12 aylık sözleşme sayesinde indirimli oluyor. zaten beğenmezsen ilk 1 ay için de ücretsiz iptal edebiliyorsunFotoğrafta 209 tl yazıyor ama
yok denedim şimdi 6/7 tane 4 k video izledim uygulama üzerinden yemedi normal internettenben bizzat denedim sadece tarayıcıda sınırsız oluyor. Belki de düzeltmişlerdir. Denesin bi ama olacağını zannetmiyorum
bir süre daha dene hemen göstermiyor sonuçları. Olmadı müşteri hizmetlerini arayıp sorarsıno tahütsüz olunca öyle 12 aylık sözleşme sayesinde indirimli oluyor. zaten beğenmezsen ilk 1 ay için de ücretsiz iptal edebiliyorsun
Post automatically merged:
yok denedim şimdi 6/7 tane 4 k video izledim uygulama üzerinden yemedi normal internetten
onlarada sınırsızbirşey sorcam ben şimdi vodafonenin en büyük paketine geçtim youtube bile sınırsız bu pakette sınırsız ya ben internet paylaşımı açsam evdekilere onlarda sınırsız izleyebilir mi yoksa benim kotamdan yemeye mi başlar ?
sınırsız youtube var mesela internet paylaşımı açsam evde diğerleri bağlansa sınırsız izleyebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?