Aynen Kardeşim Yok Paket Yeni TL Yükle İstesem Yaparım YaniSokuk turkcellde hiç bi haraket yok mesaj atıyorlar zırt bırt 40tl yükle 5gb 49yükle 6 gb kardeş bedava verinde kullanak be
Vodofone kendinden taviz vermedi her zaman ki gibi gram şebeke çökmesi yok gelene de baya bir hizmet ediyorSokuk turkcellde hiç bi haraket yok mesaj atıyorlar zırt bırt 40tl yükle 5gb 49yükle 6 gb kardeş bedava verinde kullanak be
Vodofone kendinden taviz vermedi her zaman ki gibi gram şebeke çökmesi yok gelene de baya bir hizmet ediyor
Uygunda var bunların gözleri bedava daAynen valla paket fiyatları pahalı diye çevremdekiler niye kullanıyorsun diyolardı sürekli dün gördük ucuz etin yahnisini
Uygunda var bunların gözleri bedava da
Mevcut abone misin?En son paket almaya gittiğimde en ucuz paket 40 TL dedi 1-2 dakikalık bi şok geçirdim
alakası bile yok vodafone en kötüleri en iyi yine türkcelldir@LazHayalet en azından Türkcell ve Türk telekomdan iyidir
Türk Telekom kullandım çekmiyordu bıraktım Vodofone geldim çekim gücü süperalakası bile yok vodafone en kötüleri en iyi yine türkcelldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?