Vokal-Rap kayıtları almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Vokal-Rap kayıtları almak istiyorum yaklaşık 2 bin tl param var ne önerirsiniz ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka bu konu da pek bi fikrim yok ama bi program vardı ismini unuttum telefondan ben de senin gibi bi aralar cok merak salmıştım rap e hayallerim vardı önce biraz tanınman lazım öncelikle o tür programlardan bi dene kendini beat a kadar yapabiliyorsun yetenkliysen ama orda beatlar var kulaklıklığın olması lazım o uygulamayı kullanmak için öncelikle ordan bi kayıt al ondan sonra dinle kendin ama saf rap yapma uzi gibi olsun ben fero ezhel gibi fazla anlamlı olmasın insanları gaza getirip kulağa hoş gelsin dediğim gibi önce o uygulamadan yap cok kolay bi uygulamaydı ismini hatırlasam yazardım herşeyi kullanımı falan cok basitti neyse yaptıktan sonra arkadaşlarına bize dinlet sonra eğer yetenekli olduğun düşünülürse bizler veya arkadaşların tarafından kayıt al acele edip bir hayal uğuruna 2000 tl ni kaptırma tabi ki kara senin dostum

Griffin Premium
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
hala fiyatları aynıysa başlangıç olarak behringer b1 - umc 22 - hps5000 ile başlayabilirsin

Üye
9 HİZMET YILI
bulabildinmi acaba
Post automatically merged:

banada lazım çünkü reis

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Fl Studio, Ableton , Logic Pro gibi programlar işini görür ama bilgin olması gerek. O yüzden baya zamana ihtiyacın olacak prodüksiyon yapabilmek için.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yazılım olarak Fl Studio öneririm. mikrofon istiyorsan,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...