Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka bu konu da pek bi fikrim yok ama bi program vardı ismini unuttum telefondan ben de senin gibi bi aralar cok merak salmıştım rap e hayallerim vardı önce biraz tanınman lazım öncelikle o tür programlardan bi dene kendini beat a kadar yapabiliyorsun yetenkliysen ama orda beatlar var kulaklıklığın olması lazım o uygulamayı kullanmak için öncelikle ordan bi kayıt al ondan sonra dinle kendin ama saf rap yapma uzi gibi olsun ben fero ezhel gibi fazla anlamlı olmasın insanları gaza getirip kulağa hoş gelsin dediğim gibi önce o uygulamadan yap cok kolay bi uygulamaydı ismini hatırlasam yazardım herşeyi kullanımı falan cok basitti neyse yaptıktan sonra arkadaşlarına bize dinlet sonra eğer yetenekli olduğun düşünülürse bizler veya arkadaşların tarafından kayıt al acele edip bir hayal uğuruna 2000 tl ni kaptırma tabi ki kara senin dostum