- Moderatör
-
x86-x64 Assembly
Kurucu
Eline sağlık fakat bir sorum var internet hızını düşürür mü yazdığın yazıyı okudum fakat anlayamadım. İyi günler
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
PUSHD "%_arch%"
start "" goodbyedpi.exe -9 --dns-addr 77.88.8.8 --dns-port 1253 --dnsv6-addr 2a02:6b8::feed:0ff --dnsv6-port 1253 -r --fake-with-sni google.com --fake-gen 14
POPD
POPD
Son güncellemeden sonra sorunsuz çalışıyor eline sağlık.Konu güncellenmiştir farklı DNS adresleride eklenmiş Türk Telekom gibi çalışmayan operatörlerde artık çalışıyor.
Lütfen test edip geri dönüş sağlayınız yeni .bat dosyalarını yürütmeden önce Uninstall.bat dosyasını yürüterek önceki kalıntıları silmeyi unutmayın.
Ellerine sağlık çalışmayan bir kişi vardı Turk telekom çalıştı +++ repKonu güncellenmiştir farklı DNS adresleride eklenmiş Türk Telekom gibi çalışmayan operatörlerde artık çalışıyor.
Lütfen test edip geri dönüş sağlayınız yeni .bat dosyalarını yürütmeden önce Uninstall.bat dosyasını yürüterek önceki kalıntıları silmeyi unutmayın.
hepsini denedim hiç bir şekilde çalışmıyor uninstall yaparak denedim ne yapmam lazım tt kullanıyorum
Hello , is this changing ARP ? or maybe fake it ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?