Onaylı Üye
Tamam buradan indirdiği yeri yani o c diskini açacaksın ve orada setup kısmıa var ona basacaksın kuracak otomatik şekilde eğer yine olmazsa dm'den ulaş yardımcı olacağım3 saat beklemedim 15dkda ındırıp 7dk kurdu ve ardından bu ekran gorutusu cmd acıldı buyrun bakın
usta burdakı rehberde auto ıso ya tıkladıktan sonra ındırıp kuruyor ancak wındows artı r tusunu acıp wınver yazdıgımda degısmemıs olarak gozukuyor?
Auto iso dedikten sonra yüklediği yeri açacaksınız oradan setup diyip bekleyeceksiniz 3 saat gibi bir süre yükleyecek o şekilde sürüm düşüşü sağlayacaksınızusta burdakı rehberde auto ıso ya tıkladıktan sonra ındırıp kuruyor ancak wındows artı r tusunu acıp wınver yazdıgımda degısmemıs olarak gozukuyor?
3 saat beklemedim 15dkda ındırıp 7dk kurdu ve ardından bu ekran gorutusu cmd acıldı buyrun bakınAuto iso dedikten sonra yüklediği yeri açacaksınız oradan setup diyip bekleyeceksiniz 3 saat gibi bir süre yükleyecek o şekilde sürüm düşüşü sağlayacaksınız
sen olayı yanlıs anlamıssın kardesım w11 degıl w10 22h1 ındırıp kurucamgoogle yaz wh 11 indir diye çıkar
Tamam buradan indirdiği yeri yani o c diskini açacaksın ve orada setup kısmıa var ona basacaksın kuracak otomatik şekilde eğer yine olmazsa dm'den ulaş yardımcı olacağım3 saat beklemedim 15dkda ındırıp 7dk kurdu ve ardından bu ekran gorutusu cmd acıldı buyrun bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?