- Yasaklandı
Banlı Üye
Yine mi çıktı bu zıkkım ya, neyse Linux kullanmaya devamke
Göremedim kusura bakma evet bulaşır hatta çoğu ücretsiz hilelerde BTC virüsleri var.bu virsuler bu hılelerden bulasırmı
Nasıl öğrendiniz yapmayı?Dostlar 2 yıldır virüs yapıp bulaştıran birisiyim ve bugün 40. kez farklı dosyalarda farklı yapımcıların dosyalarından WannaCry ayıkladım resmen.Şu günlerde TeamViewer'a dikkat edin en çok TeamViewer ile bulaşıyor
Yazıyı tekrar oku yarım yamalak okumaNasıl öğrendiniz yapmayı?
Düzğün konuş, okudum konuyuYazıyı tekrar oku yarım yamalak okuma
Kardeşim 2 yıldır Virüs kodluyorum 40 tane programdan wannacry ayıkladım yazıyor orada körmüsünDüzğün konuş, okudum konuyu
Dostum ben sana wannacry nasıl yapılır diyorum. Yani virüsü neyle proğramlıyorsun? Ayrıca uslubuna dikkat et. Çocuk yok karşında. Kimseyle böyle konuşamazsın.Kardeşim 2 yıldır Virüs kodluyorum 40 tane programdan wannacry ayıkladım yazıyor orada körmüsün
Ya sal beni konu kasmaya çalışan 11 yaşındaki çocuklarla uğraşamamDostum ben sana wannacry nasıl yapılır diyorum. Yani virüsü neyle proğramlıyorsun? Ayrıca uslubuna dikkat et. Çocuk yok karşında. Kimseyle böyle konuşamazsın.
Ğörende 1000 tane konun var sanır. Sen bence 11 yaşında ğibi davranıyorsun.Ya sal beni konu kasmaya çalışan 11 yaşındaki çocuklarla uğraşamam
Hadi kardeşim konumdan uzaklaşĞörende 1000 tane konun var sanır. Sen bence 11 yaşında ğibi davranıyorsun.
İstediğim yere yorum yaparım, düzğün ve sayğılı olmayı öğren ilk önceHadi kardeşim konumdan uzaklaş
İsmini en sevdiğim virüslerden birisi hashdhasdjkasldşsDostlar 2 yıldır virüs yapıp bulaştıran birisiyim ve bugün 40. kez farklı dosyalarda farklı yapımcıların dosyalarından WannaCry ayıkladım resmen.Şu günlerde TeamViewer'a dikkat edin en çok TeamViewer ile bulaşıyor