WannaCry Tekrardan Gündemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Yine mi çıktı bu zıkkım ya, neyse Linux kullanmaya devamke

Artifice
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
TW kullanmak bana hiç sağlıklı gelmiyor zaten nedense.. :D Teşekkürler, yararlı konu ++

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
haklısın teamwiwer kullanmak sıkıntı onun yerine anydesk kullanıyoruz hem daha basit hemde güvenli.

Üye
6 HİZMET YILI
Dostlar 2 yıldır virüs yapıp bulaştıran birisiyim ve bugün 40. kez farklı dosyalarda farklı yapımcıların dosyalarından WannaCry ayıkladım resmen.Şu günlerde TeamViewer'a dikkat edin en çok TeamViewer ile bulaşıyor​
Nasıl öğrendiniz yapmayı?

Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim 2 yıldır Virüs kodluyorum 40 tane programdan wannacry ayıkladım yazıyor orada körmüsün
Dostum ben sana wannacry nasıl yapılır diyorum. Yani virüsü neyle proğramlıyorsun? Ayrıca uslubuna dikkat et. Çocuk yok karşında. Kimseyle böyle konuşamazsın.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum ben sana wannacry nasıl yapılır diyorum. Yani virüsü neyle proğramlıyorsun? Ayrıca uslubuna dikkat et. Çocuk yok karşında. Kimseyle böyle konuşamazsın.
Ya sal beni konu kasmaya çalışan 11 yaşındaki çocuklarla uğraşamam

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostlar 2 yıldır virüs yapıp bulaştıran birisiyim ve bugün 40. kez farklı dosyalarda farklı yapımcıların dosyalarından WannaCry ayıkladım resmen.Şu günlerde TeamViewer'a dikkat edin en çok TeamViewer ile bulaşıyor​
İsmini en sevdiğim virüslerden birisi hashdhasdjkasldşs

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Varya fidye virüslerinden lanet birşey yok ya.Bu WannaCry çıktığından ne patlatmişti dünyayı.İkinci patlamaya sisteler dayanmaz.Birde BİOS'tan bulaşırsa çözümü de yok.Çok nalet birşey ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...