Selamlar.Bildiğiniz üzre war thunder steamda oynanan ücretsiz bir oyun ve baya yüksek bir oyuncu kitlesine sahip, buradan ciddi bir talep gelirse war thunder hilesi yapabilirler diye düşünüyorum, şu anda bildiğim 1 tane hile var ama ücretli. Ücretsiz bir oyuna hile için para vermek pek mantıklı gelmiyor eğer varsa war thunder hilesi isteyen lütfen yorumlarda belirtsin dediğim gibi talep fazla olursa çıkartabilirler.
Sürekli update gelen oyunlara ücretsiz hile desteği zor dostum 1-2 defa çıkartıldı ama sürekli yeni update gelmesi yüzünden takip edilmedi böyle oyunlara hile zor yıl başlarını bekle o zaman ücretsiz hile geliyor bir sonraki update kadar oynarsın.
Sürekli update gelen oyunlara ücretsiz hile desteği zor dostum 1-2 defa çıkartıldı ama sürekli yeni update gelmesi yüzünden takip edilmedi böyle oyunlara hile zor yıl başlarını bekle o zaman ücretsiz hile geliyor bir sonraki update kadar oynarsın.