Seçkin Üye
Modem arayüzünemi girmem gerekiyor bunun içinHat degerlerini atma şansınız var ise atın inceleyelim.
bu arada alper bir teknoloji sitesinde tek çözüm internet sağlayıcısının müşteri hizmetlerini arayıp pktloss sorunu olduqunu söyleyip arıza kaydı açtırın diyor az önce okudum nediyosunModem arayüzünemi girmem gerekiyor bunun için
internetten baktım bu olmalı sanırım Pcme ethernet kabloyu ile bağlı onuda söyliyim wifi ile bağlı değilim gerçi internet arızası olacak geçiyor diyorlar ama incelersenHat degerlerini atma şansınız var ise atın inceleyelim.
Evet kablolu ogunden sonrada 2 kere girdim bakmadım dahadakablolu bağlantımı kullanıyorsunuz ?
reis pubgdede oluyodu az ama sonra duzel tekrar başladı pubgde ama inan hiç rahatsız etmıo uçaktan atladım bi evin kapısını çarken felan bi o aralar yuselme oluyopr geçıo warzone afedersin anla yani oynanmıyobu gün bende de bir ara pkt loss dengesizleşmişti büyük ihtimal oyun kaynaklı dedim arada pubg de de oluyor çünkü
Konuyu 9 ninanda açmışım Dün gece girdim Ve bugunde girdim şuan PKTloss az demekkı oyunla alkalıydı ogunden ta dune kadar girmemiştim guncellemede vardı 200mblık felan servermı buyultuler noldu bilmıorm ama zamanla düzelir sanırım sorun bnm netimde değil bende olsa PUBG steamdede olur pktloss orda olmuyor Oturtmuş çunku o oyun kendını bakalım boyle sorun yaşayan arkadaşlarada tecrube olsun bu zamanla düzeliyor oyunu gelirdikçe serverları vs.vs.herkeste öyle galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?