Çözüldü Warzone Shadow Ban geçmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba öncelikle selamun aleyküm benim biligisayarımda hile olmamasına rağmen baya uzun bi zamandır shadow ban var call of duty modern warfare ve warzone 2.0 da ne kadar yeni hesap açarsam açayım farklı numara ve maille oyuna girdiğim gibi hemen shadow bana düşüyorum daha önce valo için pc ye spoof attırdım ama shadow ban kalkmamış bi yardımcı olabilecek varmı lütfen

Çözüm
Warzone 2'de gölge yasağı alıp almadığınızı anlamak kolaydır. Hack yaptığınız şüpheleyince Warzone 2'de gölge yasağı almış olabilir, Hesabını incelerken artık oyun topluluğunun geri kalanıyla normal lobilerde oynayamaz.
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Warzone 2'de gölge yasağı alıp almadığınızı anlamak kolaydır. Hack yaptığınız şüpheleyince Warzone 2'de gölge yasağı almış olabilir, Hesabını incelerken artık oyun topluluğunun geri kalanıyla normal lobilerde oynayamaz.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka benim zaten shadow banım var ama ne yaparsam yapayım geçmiyor shadow bandan sonra bütün hesaplar perma yiyor ama ben hile falan kullanmıyorum hiç te kullanmadım kanka bi anda oldu

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
hile kullanmana gerek yok, zor vuruslara da rapor abuseladiklarinda shadow yiyebiliyorsun. cozumunu maalesef bilemiyorum, ticket atman yardimci olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...