Belki de bu bağlantıdan kayıt olduktan sonra twitch yayını üzerindeki aktiflik kontrol edilip ona göre vereceklerdir. Olaylarını tam olarak anlamış değilim ben de.Dün twitch üzerinden izlediğim halde düşmedi. Bakalım bugün alabilecekmiyim. Bilgilendirme için teşekkürler
Bencede çünkü dün bende baya bekledim Site çöktü Şansım yokmuş Napim.Dün o kadar bekledim site çöktü. böyle birsey yapmaları güzel olmuş hemen alacağım
Çok teşekkürler. Bende hep sıkılıyordumDün akşam saat 22:00 da verilen 45 dakikalık sürede site çökmesinden dolayı oyunu alamayan oyuncular için tekrardan ücretsiz oldu.
Dün ki yaşananlardan dolayı özür dileyen Ubisoft kendi oluşturdukları bir sayfa üzerinden oyunu dağıtacaklarını duyurdu. Sayfa ne kadar aktif kalacak belli değil.
Hemen kütüphanenize eklenmeyeceğini belirtmek isterim. İkinci resimde de yakın zamanda diye bahsedilmiş. Kıt ingiliçcem ve google çeviri ile anladığım bu. Yanlışım varsa düzeltirsiniz.
İyi forumlar.
Ekli dosyayı görüntüle 48395
Bağlantıya gitmek içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 48397
Belki gözden kaçırmışsınızdır arada kalmıştır falan ; Bağlantıya gitmek içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adamın verdiği linkten git kayıt ol ondan sonra kendileri ekleyecek senin oyun kütüphanene sen almicaksınben baktım fakat sadece ındırımlı satıs var ,? etkınlıgı bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?