WD bir HDD fabrikasını kapatıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
:resim:

wd-blue-ssd-1tb-8633-001.jpg

:yazı:

Western Digital, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur yakınlarındaki Petaling Jaya'daki sabit disk sürücü fabrikasını kapatma kararı aldı.WD, ilk aşamada yarı iletkenler üreterek 1973 yılında Malezya'daki faaliyetlerine başlamıştı.1994 senesinde montaj hatlarını sabit sürücüler haline getirmiş ve bundan sonra yaklaşık 13.000 kişi istihdam etme kararı verdi.2011 yılında 1.2 milyar $ 'lık bir Ar-Ge tesisi eklenmişti.WD iştiraki HGST Teknolojileri Malezya 2016 yılında Bayan Lepas Penang, Malezya'daki bir fabrikayı kapatmış. Fabrikada bulunan arazi geçen yıl şubat ayında satılmak zorunda kalmıştı.Bir WD sözcüsü Pazartesi günü Kayıt Bürosuna verdiği demeçte, HDD montaj sitesinin gelecek yılın sonuna kadar aksadı ve flash sürücü üretimini hızlandırdı:

İstemci HDD'leri için azalan uzun vadeli talebe yanıtı, Western Digital, adımlarını attı HDD üretim operasyonlarını global olarak rasyonalize etmek ve 2019 takviminin sonunda Petaling Jaya, Selangor'daki HDD üretim tesisini hizmet dışı bırakma kararı aldı.Bu geçiş, çalışanlar, müşteriler, tedarik ortakları ve diğer kritik paydaşlarla yakın işbirliği içinde yürütülecek.

wd-sandisk-ssd-quick-review-13578-1500x1000.jpg

Veri teknolojisi endüstrisi önemli bir değişime adım atıyor.Bu pazar dönüşümü, geleneksel HDD uygulamalarında SSD'lerin ve NAND flaşının daha fazla değerlendirme çabalarındalar.Değişim SSD / NAND flaşındaki büyümeye ve istemci HDD'leri için azalan uzun vadeli talebi büyük ölçüde katkı sağlanması planlanıyor.Sonuç olarak, Western Digital, Penang'daki SSD üretimini genişletmeyi planlamakta. Şirket, önümüzdeki aylarda üretime geçecek olan Penang'daki ikinci SSD tesisinin işletmeye alınmasının son aşalara gelmeye çalışmakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...