Web sitesinin yaptığı haksızlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Selamun aleyküm kardeşlerim. Ben change sitesinde bir kampanya başlattım kampanyayı 50 bini aşkın kişi imzaladı bu kampanyayı açtıkdan 2 hafta sonra topluluk ihlali nediyle sildiler. Tabi bu kampanyanın öne çıkması için siteye 650 kişi bağış yaptı hesaplamalarıma göre en az 15 bin tl ediyor. o paralarda boşa gitti. kendilerine mail attım cevap vermediler.Kampanya yasaldır yasak değil. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu haksızlığa girmez yaptığın kampanya kural ihlal ediyor olabilir kampanya neyle ilgiliydi mesela? Belki sana göre olması gereken birşeydir ama onların kurallarına aykırı olabilir kampanyanın detaylarını verseydin güzel olurdu

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Açtığın kampanyanın detaylarını söyleseydin keşke de yorum yapabilseydik. Eğer kuralları ihlal ettiysen bunu yapmaları normal

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kampanyanın konusu. İsrail ürünlerini boykotdu bu yasal bişey. 2 hafta boyunca koskoca site farketmedimi ihlal olduğunu.? Parayı toplamak için yaptı çünkü kampanyaya destek azalmıştı o zaman. Onun dışında, diğer tarafta meclisin kapattığı bir sözleşmeye itiraz eden İstanbul sözleşmesini neden kapatmadılar asıl bu ihlal olması lazımdı olucaksa eğer.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Kampanyanın konusu. İsrail ürünlerini boykotdu bu yasal bişey. 2 hafta boyunca koskoca site farketmedimi ihlal olduğunu.? Parayı toplamak için yaptı çünkü kampanyaya destek azalmıştı o zaman. Onun dışında, diğer tarafta meclisin kapattığı bir sözleşmeye itiraz eden İstanbul sözleşmesini neden kapatmadılar asıl bu ihlal olması lazımdı olucaksa eğer.
İsrail konusunda hakkını yasal yolla arayabilirsin bir avukatla konuşman en iyisi.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Knk istanbul sözleşmesi ile israil boykotunu bir tutuyorsan bunu açıklamam çok zor ama neyse diğer konu israili kişisel olarak sevmiyor olabilirsin ama bu siteyle alakalı değil kaldımki interntte biraz araştır israilden neler alıyoruz diye ondan sonra israil malı almayalım dersin israil denince aklına kola yiyecek içecek gelmesin

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Knk istanbul sözleşmesi ile israil boykotunu bir tutuyorsan bunu açıklamam çok zor ama neyse diğer konu israili kişisel olarak sevmiyor olabilirsin ama bu siteyle alakalı değil kaldımki interntte biraz araştır israilden neler alıyoruz diye ondan sonra israil malı almayalım dersin israil denince aklına kola yiyecek içecek gelmesin

2 sini bir tutmuyorum. Demeye çalıştığım şey İstanbul sözleşmesini meclis fesh etmesine rağmen bu karara karşı çıkmak yasa dışı olması gerekmezmi demek istedim. Onun dışında aklıma sadece kola felan gelmedi zaten kampanyaya ürün isimlerinde yazdım giyecek, yiyecek markalarını felan.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
2 sini bir tutmuyorum. Demeye çalıştığım şey İstanbul sözleşmesini meclis fesh etmesine rağmen bu karara karşı çıkmak yasa dışı olması gerekmezmi demek istedim. Onun dışında aklıma sadece kola felan gelmedi zaten kampanyaya ürün isimlerinde yazdım giyecek, yiyecek markalarını felan.
Yasal olmayan bir şey yok. Özgürce boykot hakkınızı kullanabilirsiniz. Fakat kampanyayı başlattığınız sitenin kurallarına uygun olmayabilir, muhtemelen açtığınız imza başlığı bu nedenle silinmiştir.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
site politikalarını okumanı öneririm belki gözden kaçırdığın bir şey vardır

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sitenin kurallarına uymadığı için silinmiştir ve bir çok kampanya açılıyor mağlum sizinki denk gelmemiş olabilir veya sorumsuzluktan olabilir maalesef yapılcak bir şey yok

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
boykot hakkın tabi knk da sitenin kuralları vardır belki ondan öyle olmuştur

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yapmış olduğun kampanya yasal olsa bile kuralları ihlal etmiş olabilirsin veya okumamış bi yanlışın varmı kontrol et bence 2 kere checkle gözünle

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun,

kimse size zorla bu kampanyayı öne çıkarmak için bağış yapın diye zorlamadı ve kişiler kendileri yaptı, sitenin kurallarına aykırı bir durum söz konusu ise konu siteden kaldırılır bu çok normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...