Oyunda balık tutarken bir süre sonra robot musun doğrulaması çıkıyor ve soldaki karakter ile sağdaki karakteri eşleştirmen gerekiyor bunu yapmadığın sürece balık tutmaya devam edemiyorsun bunu nasıl etkisiz hale getirebilirim veya nasıl otomatik yaptırabilirim? fikri olan bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? OpenCV ile denedim fakat solda çıkan ve sağda çıkan karakterler her zaman aynı olmadığı için başarılı olamıyor.
" Tırnak işareti içindeki yazıya bas uzantıyı ekle ve oyuna gir dene oluyor captchanın sol altında insan işareti çıkıyor tikle beraber ona basınca otomatik kendi çözüyor
" Tırnak işareti içindeki yazıya bas uzantıyı ekle ve oyuna gir dene oluyor captchanın sol altında insan işareti çıkıyor tikle beraber ona basınca otomatik kendi çözüyor
şöyle anlatabilirim;
soldaki karakterin yönü 8 farklı şekilde önümüze geliyor işte sol biraz daha sol arka sağ biraz daha sağ gibisinden, sağdaki karakteri ise bu soldaki karakterin yönü ile aynı yöne getirmemiz gerekiyor bunu da sağdaki karakterin altında bulunan sola döndür ve sağa döndür tuşları ile yapmaktayız. ikisi aynı yöne geldiğinde tamama basıyoruz ve bot doğrulama geçiliyor.