6 Nis 2019 #1 RazorCral TEK TABANCA Uzman Üye Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 279 Tepki puanı 138 Ödüller 9 Yaş 25 Sosyal 10 HİZMET YILI Beyler webbrowserdeki linki textbox ta göstermek istiyorum biliyorsanız yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler iyi forumlar çözüldü umarım işinize yarar messageboxtaki yazı açıkken ctrl+c yapıp textbox a ctrl+v yaparsanız link kopyalanmış olur Kod: MsgBox(WebBrowser1.Url.ToString) Son düzenleme: 6 Nis 2019
Beyler webbrowserdeki linki textbox ta göstermek istiyorum biliyorsanız yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler iyi forumlar çözüldü umarım işinize yarar messageboxtaki yazı açıkken ctrl+c yapıp textbox a ctrl+v yaparsanız link kopyalanmış olur Kod: MsgBox(WebBrowser1.Url.ToString)
6 Nis 2019 Yasaklandı #2 İnclude İ Banlı Üye Katılım 15 Eki 2018 Mesajlar 703 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Yaş 25 7 HİZMET YILI msgbox lınk seklınde yapıcaksın kodlama kısmını bılmıyosan yazıyım kodunuu yazmaya usendim
6 Nis 2019 Konuyu başlatan #3 RazorCral TEK TABANCA Uzman Üye Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 279 Tepki puanı 138 Ödüller 9 Yaş 25 Sosyal 10 HİZMET YILI İnclude' Alıntı: msgbox lınk seklınde yapıcaksın kodlama kısmını bılmıyosan yazıyım kodunuu yazmaya usendim Genişletmek için tıklayın ... anladım kardeşim çok teşekkürler Post automatically merged: 6 Nis 2019 İnclude' Alıntı: msgbox lınk seklınde yapıcaksın kodlama kısmını bılmıyosan yazıyım kodunuu yazmaya usendim Genişletmek için tıklayın ... ama kodu paylaşırsan bilmeyenler için yararlı olacagını düşünüyorum Post automatically merged: 6 Nis 2019 arkadaşlar kod şöyle butona yazarsanız link msgboxta görebilirsiniz Kod: MsgBox(WebBrowser1.Url.ToString)
İnclude' Alıntı: msgbox lınk seklınde yapıcaksın kodlama kısmını bılmıyosan yazıyım kodunuu yazmaya usendim Genişletmek için tıklayın ... anladım kardeşim çok teşekkürler Post automatically merged: 6 Nis 2019 İnclude' Alıntı: msgbox lınk seklınde yapıcaksın kodlama kısmını bılmıyosan yazıyım kodunuu yazmaya usendim Genişletmek için tıklayın ... ama kodu paylaşırsan bilmeyenler için yararlı olacagını düşünüyorum Post automatically merged: 6 Nis 2019 arkadaşlar kod şöyle butona yazarsanız link msgboxta görebilirsiniz Kod: MsgBox(WebBrowser1.Url.ToString)
6 Nis 2019 #4 Defkhan D ✨✨✨✨ Seçkin Üye Katılım 24 Eyl 2017 Mesajlar 309 Çözümler 9 Tepki puanı 44 Ödüller 7 8 HİZMET YILI bilmiyordum öğrendim .d
7 Nis 2019 Yasaklandı #5 ndngailesi N ☞ MaMo434376 Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 414 Tepki puanı 65 Yaş 7 9 HİZMET YILI Denemedim ama webbrowser1.url(textbox.text)