Üye
Ne gibi bir uygulama hocam?bi uygulama kamerayı kullanıyor olabilir
Kameranın ortasından geliyor ışık ve az önce mikrofon açılma sesi geldi bilgisayarımdanKamerada gece görüşü özelliği var mı? Veya ir yüz tanıma? Onların projektörleri kırmızımsı görünüyor göze. Işık nereden yanıyor tam olarak kamera gösterge ışığında mı? kamera aktifken nasıl yanıyor bi de öyle deneyebilir misin?
hem kameranın windows hello yani yüz tanıma özelliği de varKameranın ortasından geliyor ışık ve az önce mikrofon açılma sesi geldi bilgisayarımdan
Peki ne yapmalıyımevet genelde kamera kayda başladıgı zaman kırmızı ışık yanıyor durduk yere yanıyosa birinin bilgisayarına sızmış olma ihtimali olabilir mi
Olabilir Eğer sızmışsa ben ne yapabilirim engel olabilir ya da atabilirmiyim?evet genelde kamera kayda başladıgı zaman kırmızı ışık yanıyor durduk yere yanıyosa birinin bilgisayarına sızmış olma ihtimali olabilir mi
hayır kapalıydıKameranız açık olabilir mi ?
görev yöneticini takip et önce yani hiç görmediğin birşeyler arkada açık mı buna bak daha sonra defenderden dene göremiyosa eğer youtube üzerinden uygulama bularak deneyebilirsinPeki ne yapmalıyım
Post automatically merged:
Olabilir Eğer sızmışsa ben ne yapabilirim engel olabilir ya da atabilirmiyim?
hangi uygulamayı önerirsiniz?görev yöneticini takip et önce yani hiç görmediğin birşeyler arkada açık mı buna bak daha sonra defenderden dene göremiyosa eğer youtube üzerinden uygulama bularak deneyebilirsin
Garantisi varsa garantiye yollayabilirsiniz.hayır kapalıydı
Post automatically merged:
Bilgisaayarın kamerayla erişimini kestim artık ışık yanmıyor ama eğer arkadaşın sözünü ettiği gibi bir sızma olayı varsa ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?