WebClient Yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba ben CS:GO için Loader yapıyorum Webclient DownloadFile'dan dosya indirtmek istiyorum ama koyduğum url bir gün sonra geçersiz oluyor aynı şeyi dosyamı discord'a atarak dedim attım indirme bağlantısını aldım kyodum bir kaç gün geçti hala çalışıyor, diğer dosyalarımı da yüklemek istedim MB si fazla olduğnudan dolayı başka sitelere yöneldim onlarda yine bir süre sonra geçersiz oldu geçersiz oldu, yani sizden isteğim WebClient için süresi geçmeyen bir dosya yükleme indirme yeri istiyorum.

Kodum bu :

WebClient client = new WebClient(); string address = "https://download1151.mediafire.com/0fnz7o03epvg/xc1lmwvkx9za0pi/fatality.dll"; string fileName = "C:\\Windows\\DarkSpy\\fatality.dll"; if (File.Exists(fileName) == false) { client.DownloadFile(address, fileName); } else { } Process.GetProcessesByName("csgo").FirstOrDefault<Process>(); ghapi.InjectDLL(fileName, "csgo.exe");

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
githubda yap onu yeni proje oluştur githubdan ordan dll midir nedir artık onu yükle oluşturduktan sonra koyduğun dllnin üzerine sağ tıkla orda bağlantı adresini kopyala var kopyala ve indirme bağlantın bu

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
githubda yap onu yeni proje oluştur githubdan ordan dll midir nedir artık onu yükle oluşturduktan sonra koyduğun dllnin üzerine sağ tıkla orda bağlantı adresini kopyala var kopyala ve indirme bağlantın bu
katılıyorum mediafire sırf o reklamları gözüne gözüne sokmak için her saat başı linki yeniliyorki sen direct link alıp o reklamlardan kaçma diye.

Üye
8 HİZMET YILI
katılıyorum mediafire sırf o ********** gözüne gözüne sokmak için her saat başı linki yeniliyorki sen direct link alıp o reklamlardan kaçma diye.
Github'dan denedim oldu teşekkürler ama kullananlardan biri şunu eklemezsen olmaz fln filan dedi ama kodun ne işe yaradığını bilmiyorum

Kod :

ServicePointManager.Expect100Continue = true; ServicePointManager.SecurityProtocol = SecurityProtocolType.Tls12;

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tsl/ssl hatasını düzeltiyor

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
o kod https linklerinden yani ssl ile korunmuş sitelerden veri çekmek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...