WebClient Yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba ben GitHub'dan string indirip okutup kontrol etmesini istiyorum Github'dan okutmak istediğim dosyayı güncellediğimde programımda bir değişiklik olmuyor yani Güncelleme Programıma yansımıyor.

Kodum :

private void Main_Load(object sender, EventArgs e) { WebClient wc = new WebClient(); string allowedversion = wc.DownloadString("https://raw.githubusercontent.com/Squatch55/Sus/master/update.massaka"); if (versiontextbox.Text.Contains(allowedversion)) { } else { MessageBox.Show("New Update is avaible please update.", "Update avaible", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error); Process.Start("https://discord.gg/"); Environment.Exit(1); } }

versiontextbox, textbox un içine yazdığım sürümü kontrol edip eğer uyuşuyorsa bunu yap uyuşmuyor bunu yap demek istiyorum yapabildimmi bilmiyorum :')

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncelikle Programdanda Ayar Yapman Gerek Yanlış Anlamadıysam Uygulama Güncelleme Gelmesine Rağmen Uygulama Güncel Değil Diyor Söyle Yapabilirsin
Bir Yere Sadece Sürüm Yaz Sürümü Kontrol Etsin GitHub İle Aynı Değilse İndirsin İndirdiği Programın İçinden Sürümü Değiştir
Yada Servis Sistemi Yaz Key Sistemi Getir Auth Bazlı Eğer Uyuşmuyorsa Yeni Key İçeren Sistemi İndirsin Birden Fazla Güncelleme Taktiği Eğer Anlattıklarımdan Anlamadıysan Bana Ulaş

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Github güncelleme yaparken dosya içeriğinde düzgün değişiklik yapmazsan güncel olarak raw'ı çekmiyor. Düzgünden kastım 1.0 sürümü 2.0 yapınca nedense çekmiyor. Güncelleme için dosyayı sil ve aynı isimle tekrar yükle. Zamanında aynı hatayı böyle çözmüştüm.

Github üzerinde bilgi sahibi olan biri sana yardımcı olabilir aslında. Çünkü kod yapında herhangi bir sıkıntı yok..

İyi forumlar dilerim.

Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkürler :')

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Github'dan Veri Çekerken Anlık Olarak Güncellemiyor Öyle Bir Sıkıntı Var Sen Oraya Baklava Yaz Siteye Baklava Yazsada Programdan Çekerken Eski İsmini Alıyor 10 15 DK Sürüyor Programa Yansıması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...