Uzman Üye
Kral yine yapmış yapıcağını aşırı güzel duruyor eline sağlık.
her objeyi birbiriyle denklemek için renk ve levels ayarları bulunuyor. objeler birbirleriyle tamamlandıktan sonra ışık merkezlerinden objeye doğru + sahne olarak genel bi glow bulunuyor. opaklığı düşürüp çok rahat yapabilirsin, güzel bir görüntü katar. photoshop glowing/highlight/shadow techniques,gibi ayrı ayrı aratırsan bir çok yardımcı video bulaiblirsinBen Raw halini daha çok beğendim, emeklerine sağlık.
Bu fotoğrafta ne gibi filtreler var acaba? Bu ışıklandırmayı nasıl yapabilirim, Youtube üzerinde ne diye aratmam gerekir?
Yıllardır hayran hayran bakarım bu tarz editlere. Çok teşekkür ederim, yeniden emeğine sağlık muntazam bir çalışmahahah estağfurullah teşekkür ederim <3
her objeyi birbiriyle denklemek için renk ve levels ayarları bulunuyor. objeler birbirleriyle tamamlandıktan sonra ışık merkezlerinden objeye doğru + sahne olarak genel bi glow bulunuyor. opaklığı düşürüp çok rahat yapabilirsin, güzel bir görüntü katar. photoshop glowing/highlight/shadow techniques,gibi ayrı ayrı aratırsan bir çok yardımcı video bulaiblirsin
Off bişi diyimmi manu başkanı olsam gözümü kırpmadan admin diye seni alırım.Ronaldo'nun United'a dönmesine istinaden yaptığım bir çalışma idi, burada da paylaşmak istedim. İyi forumlar.
Raw Edit (Beğenenler olmuştu)
Yıllardır hayran hayran bakarım bu tarz editlere. Çok teşekkür ederim, yeniden emeğine sağlık muntazam bir çalışma
çok güzel olmuş ne kadar vaktini aldı?
FİFA 22 tanıtım kapağı gibi çıkmış, gayet güzel olmuş.
renklerin uyumu efektlerin sadeliği baya iyi olmuş
Orrr
Off bişi diyimmi manu başkanı olsam gözümü kırpmadan admin diye seni alırım.
eline sağlık kardeşim güzel olmusRonaldo'nun United'a dönmesine istinaden yaptığım bir çalışma idi, burada da paylaşmak istedim. İyi forumlar.
Raw Edit (Beğenenler olmuştu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?