Özet geçeyimhiçbirşey anlamadım
üzüldüm arkadaşa inşallah çözümünü bulurÖzet geçeyim
Arkadaş oyunda hile yapmaya çalışmış (android) oyun hileyi algılamış ve uyarı vermiş neden hile yapıyorsun normal oynasana kardeşim diye adam sonra oyunu silip tekrar yüklemiş normal oynayım diye kartından para atmış oyuna fakat oyun 1 defa arkadaşın sistemini kaydettiği için anca neden hile yapmaya çalışıyorsun çıkmış ekrana arkadaşta diyorki ben oyuna para yatırdım kredi kartımdan para kesildi diyor.
Çözüm para iadesi talebi oluştur paranı geri iste
Sanırım imeil ban atmışlar imeil değiştirmen gerekebilir buda telefonun garantısını çöp eder
24 TL. İade talebi oluşturdum 3 hafta önce fakat halen geri dönüş gelmemiş, muhtemelen play Storeda kayıt olmadığı içinÇok paramı
iade talebinde harcamalarım bulunuyordu kredi kartının, geri dönüş yok şikayet etmeyi düşünüyorumkardesim dcye gir yetkili birisiyle konus onlar yardımcı olur sana ama elin de belli bir kanıt olması lazım kanıt olmazsa adamlar iplemiyolar banı çakıyolar homie
Aga sorun baya büyük sende@xGuiding iade edemiyorum sorun orda, play store kayıtlarında yok ve ban yemedim. Halen oynuyorum
sikayet et kardesim oyuncusuna değer vermeyip söylediklerini dikkate almayan bir firmadan bir sey bekleme sikayet et direk@xGuiding iade edemiyorum sorun orda, play store kayıtlarında yok ve ban yemedim. Halen oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?