Valla zamanında çok uğraştık bütün kripto borsalarında kimliğim dolaşıyordur şirket açarlarsa hayırlarına benim için iyi olur yaaPaylaşım için teşekkürler kimlik istemesi biraz sıkıntı üstümüze şirket falan açmasınlar
Whalefin Borsasıtıpkı anlamadığım gibi. Bu hangi airdrop?
paylaşımın için teşekkürlerMerhabalar iyi forumlar. Okuyan arkadaşlarımız internetten, kripto paralardan bişeyler yakalamaya çalışan arkadaşlarımız için yararlı olacağını düşündüğüm bir airdrop buldum yapılım videosunu ekleyeceğim video bana ait değildir! Ben sadece sizlerle paylaşmak yararlanmanızı sağlamak istedim. İyi forumlar dilerim video ektedir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
umarım işinize yarayacaktırpaylaşımın için teşekkürler
Videodaki adımları takip edersiniz yapabilirsinizPaylaşım için teşekkürler anlamadığım bir iş ama genede bi bakalım
Rica ederim sorun olursa belirtirseniz yardımcı olabilirimteşekkürler bir göz attım deneyeceğim
Teşekkürler umarım işinize yarar güzel günlerde kullanmanız dileğiyleGüzel bir paylaşım ellerine sağlık.
kimlik bilgilerinle şirket açabileceklerini düşünmüyorum okadar basit değildirPaylaşım için teşekkürler kimlik istemesi biraz sıkıntı üstümüze şirket falan açmasınlar
Yok öyle bişey mümkün değil zaten hocam multi hesabı önlemek için bütün borsa uygulamalarının kullandığı kimlik ve ikamet sistemi varkimlik bilgilerinle şirket açabileceklerini düşünmüyorum okadar basit değildir
aynen fazla hesabı engellemek adına var böyle birşeyYok öyle bişey mümkün değil zaten hocam multi hesabı önlemek için bütün borsa uygulamalarının kullandığı kimlik ve ikamet sistemi var
Güzel günlerde harcamanız dileğiyle ben teşekkür ederim güzel yorumunuz içinPaylaşım için teşekkürler
KYC için bu tarz siteler hep ister Gerçek Kişi olduğunu onaylıyorsun neticedePaylaşım için teşekkürler kimlik istemesi biraz sıkıntı üstümüze şirket falan açmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?