What are the best LoL Scripts for Xerath in dia+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
:::....MemoryHackers.org....::::
EN: This ***** is distributed as free-software. If you paid for this, you got scammed.
TR: Bu yazılım ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Bunun için ödeme yaptıysanız, dolandırıldınız.
VN: ***** này được phân phối dưới dạng phần mềm miễn phí. Nếu bạn trả tiền cho điều này, bạn đã bị lừa đảo.
PT: Esse ***** é distribuído como software livre. Se você pagou por isso, foi enganado.
RU: Эта трещина распространяется как свободное программное обеспечение. Если вы заплатили за это, вас обманули.
Waiting for League of Legends.exe

Unhandled Exception: System.ComponentModel.Win32Exception: The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail
at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start()
at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zTPiT5rzWp90R4cTuMw==(Exception #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zDDveNqyuB3EywDVc3eidZnm998a9n4qmacRigjnv_YeC(Object #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zB_oOt9jgw0JLlHUxingMjwXbn9RAw2udtw==(MethodBase #=zhEfKOOg=, Boolean #=zIdtM1ng=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zgsOIk17XyVbkBbSB1YpZXWD8gTNMcPT74T2q8V30YfIS(#=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4= #=zhEfKOOg=, #=qhJawLeHEn41n1o4Hta_iHfi_xhhJpJ0vZDqo9l0Ylfs= #=zIdtM1ng=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zkLgRrMDGuXOIxVWrQ8rv0UKXXoIMdM8VFQ==()
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zMzGE2jYnHdQ8dkE1Cq0isb90_Ucc(Boolean #=zhEfKOOg=)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zTPiT5rzWp90R4cTuMw==(Exception #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zDDveNqyuB3EywDVc3eidZnm998a9n4qmacRigjnv_YeC(Object #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=z5GoHKNXrTusOP9bn1YdFG1zUVKrCkqXj_w==()
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zUsLF5V1pswumym1iCm4tcdE=(Object #=zhEfKOOg=, UInt32 #=zIdtM1ng=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zMzGE2jYnHdQ8dkE1Cq0isb90_Ucc(Boolean #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zV6tcQKmMLEmFrB0fgL5bnutfPAIV()
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zUJ5RfiNFl06HC98VHUmZChC5jUbWTrorl2HDJ_M=(Object[] #=zhEfKOOg=, Type[] #=zIdtM1ng=, Type[] #=zhK11a4U=, Object[] #=zaox2J$M=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zg2Q4e5S0E4FVGBNy02jYFDoiWRktdnIFEQRPZ0U=(Stream #=zhEfKOOg=, String #=zIdtM1ng=, Object[] #=zhK11a4U=, Type[] #=zaox2J$M=, Type[] #=zArHSWEo=, Object[] #=zJ2YfXnw=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zmP5SDXwnJK9pyx0E7$U1HhU=(Stream #=zhEfKOOg=, String #=zIdtM1ng=, Object[] #=zhK11a4U=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zgabED82ediEyCUC4250DbZg=(Stream #=zhEfKOOg=, String #=zIdtM1ng=, Object[] #=zhK11a4U=)
at #=z27aCrtMQnBd53_vfRA==.#=z_XzUPYNqCWVnJ90iPqH2H8E=.#=zEI1iXOTP5HGLGimG4w==()
at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

plizzzz help me

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I believe that the best way to configure it is to go to the "Xerath" option, and for everything at most, then just use the combo button

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...