Good Bye Liverpool
Süper Üye
Kaldırdım Bende Tanıştığıma Memnun Oldumtanıştığıma memnun oldum hoşgeldin diyim ama gerçek isim ve soyadını yazma hiç bir yerde tavsiyemdirkonudan soyadını ve doğum tarihini kaldır yaşadığın yer olarak sadece manisa kalsın çünkü bu tarz bilgiler kötü kullanılabilir ! ondan sana tavsiyem kaldır
Bende Teşekkür ederimTanıştığıma Memnun Oldum Dostum.
Bende Memnun oldumMemnun oldum dostum
Bende Memnun oldum fakat kendini yaş farkıyla önde gelen zihniyette varTanıdığına memnun oldum.Senld niye yaşın küçük diye dalga geçelim ki Saygımız var
Evet Genelde Var onlarda eskiden veletti.Neyse Sen takma onları dalga gecerlerse moderatörlere söyle hakkini yemesinler ve farkında misin bilmiyorum ama Bilgisayar bilgin bir yetişkinle ayni gibi Neyse Takma o velet Diyenleri İyi ForumlarBende Memnun oldum fakat kendini yaş farkıyla önde gelen zihniyette var
Bende Memnun Oldum Teşekkür ederim dostum iyi forumlarTanıştıma Memnun Oldum Dostum İyi Forumlar.
Evet Genelde Var onlarda eskiden veletti.Neyse Sen takma onları dalga gecerlerse moderatörlere söyle hakkini yemesinler ve farkında misin bilmiyorum ama Bilgisayar bilgin bir yetişkinle ayni gibi Neyse Takma o velet Diyenleri İyi ForumlarBende Memnun oldum fakat kendini yaş farkıyla önde gelen zihniyette var
İyi ForumlarEvet Genelde Var onlarda eskiden veletti.Neyse Sen takma onları dalga gecerlerse moderatörlere söyle hakkini yemesinler ve farkında misin bilmiyorum ama Bilgisayar bilgin bir yetişkinle ayni gibi Neyse Takma o velet Diyenleri İyi Forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?