xD Baya sakat bir olaymış en azından kız o kadar dert etmemiş. Prensesler ederdi iyi sıyırtmışsınaynı şey benimde başıma geldi flörtüme küfürlü mesaj yazıp geri çektim kızda wp plus kullanıyomuşoda bana sövüp çekti ikimizdede küfürler ortada kalmıştı
Dostum bunu benim söylememe gerek yok eğer sosyal medyayı takip ediyorsa elinin sonunda öğrenecek o kişi. Bence olması gereken de bu bir insanın daha temkinli davranması gerekiyor. Kaç kişinin ifşası sosyal ağ diye bir şey olmaz diyip internette sürünüyor. Onun gibi düşünbence mantıklı ama reklam yapmamılısn bence örneğin karşıdakinin silinen mesajları okudugunu bilmemeli daha temkinli davrancaktır sonra
Nasıl anlayacak ki ? Bu şey gibi başka bir program yaparsın A programı B programını banlıyor gibiWhatsapp play store dışında kullanılan wp versiyonlarına erişim engeli getirmeye başladı bildiğin banlanıyorsun wp den 1 saatlik 1 günlük vb.
Ben kullanıyorum açıkçası bazı avantajları olduğu gibi dez avantajları da oluyor. Kişinin yükleyip denemesi gerekTavsiye etmem
That's right, but people's private life?Does it make sense to use Whatsapp APK?
Ans: yes its free and good..
Wpyi silmen gerektiği için banlasa ne yazar daha doğru ben wpyi silip apkyı yükledimBir ara banlıyordu wp apk dosyaları.
Nasıl yani ?tavsiye etmem bi aralar kullandım dez avantajları daha ağır basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?