yoo onay vermedim çarpıya bastım kapattımSonuçta onaylamışsın suan kullanabiliyorsan demek ki onaylamışsın dostum
işin tuhafi bana o onay gelmedi ben görmedim yada bilmeden kapattım ama kullanıyorum ilerleyen günlerde görürüz ama şahsen şu anda wp olmadan herşey zor olabilir yani mecbur kullanmak zorundayız gibi duruyor ne olursa olsunyoo onay vermedim çarpıya bastım kapattım
güncelleme yapmadıysan o uyarıyı almazsınişin tuhafi bana o onay gelmedi ben görmedim yada bilmeden kapattım ama kullanıyorum ilerleyen günlerde görürüz ama şahsen şu anda wp olmadan herşey zor olabilir yani mecbur kullanmak zorundayız gibi duruyor ne olursa olsun
yok güncelleme yapmadım wp kullanıyorum şuan bi sorun oluşmadı o halde güncelleme yapmamalıyım sanırımgüncelleme yapmadıysan o uyarıyı almazsın
gittiği yere kadar güncelleme yapma biz yaptık sen yapma bizim başımız yandı senin ki yanmasın hocam.yok güncelleme yapmadım wp kullanıyorum şuan bi sorun oluşmadı o halde güncelleme yapmamalıyım sanırım
kabul etmedim çarpıya bastım geçtim kabul et sekmesine basmadım yaniKabul ettiysen bir daha karşına çıkmaz kabul etmediysen 8 şubata kadar arada karşına çıkar. 8 şubat da kabul etmezsen giremezsin uygulamaya büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?