WhatsApp geçmiş yedeklemeler nasıl bulunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, telefonu sıfırladım ve WhatsApp'a farklı bir mailden girmek zorunda kaldım ve sonrasında normal mailime girdim fakat mesajlar yüklenmemişti. Bende yüklenir diye yedekle tuşuna bastım ve yeni bir yedekleme yaptı. WhatsApp'ı silip geri yüklediğimde ise en son ki yedekleme yaptı. Nasıl önceki yedeklemelerimi bulabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bulamazsın kral, bende de öyle oldu. Geçmiş olsun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
maalesef bir yolu yok, ama genede bi mail at, 15 gün kalıyor olabilir eski dosyalar kendi sistemlerinde

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Önceki WhatsApp yedeklerinizi geri getirmek için birkaç adım izleyebilirsiniz. WhatsApp genellikle Google Drive veya iCloud (iPhone kullanıyorsanız) üzerinde yedekleme yapar. Ancak yeni bir yedekleme işlemi gerçekleştirdiğinizde, eski yedekler üzerine yazılmış olabilir. Yine de eski yedeklerinizi kurtarma şansınız var. İşte adımlar:

1. **Google Drive veya iCloud üzerinden önceki yedeklemeyi kontrol edin:**
- Android kullanıyorsanız, Google Drive’a gidip WhatsApp yedeklemelerini kontrol edebilirsiniz.
- iPhone kullanıyorsanız, iCloud’daki yedeklemeleri kontrol edebilirsiniz.

Yedekleme tarihlerini kontrol ederek, eski bir yedek olup olmadığını görebilirsiniz. Eğer eski yedek duruyorsa, WhatsApp'ı silip tekrar yükleyip, bu yedeği geri yüklemeyi deneyin.

2. **Yerel Yedeklemeleri Kontrol Etme (Android İçin):**
- WhatsApp, son 7 güne ait yerel yedekleri telefonunuzun depolama alanına da kaydeder. Eğer Google Drive'dan bir yedekleme geri yüklemeye çalıştıysanız ve daha eski bir yedeği geri getirmek istiyorsanız, şu adımları izleyebilirsiniz:
- Telefon dosya yöneticinize gidin ve şu klasöre ulaşın: `WhatsApp/Databases/`
- Burada tarih sıralı yedek dosyalarını görebilirsiniz (genelde "msgstore.db.crypt12" gibi adlara sahip olurlar). Daha eski bir yedek dosyasının adını değiştirip "msgstore.db.crypt12" yaparak kullanabilirsiniz.

3. **Eski Yedeği Geri Yüklemek İçin:**
- WhatsApp'ı telefonunuzdan silin ve yeniden yükleyin.
- Yükleme esnasında yerel yedeklemeyi geri yükle seçeneği sunulacak. Bu adımı takip ederek eski yedekleri geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Ancak, eğer yeni yedekleme işlemi eski yedeklerin üzerine yazıldıysa, eski yedeklerinize ulaşmak zor olabilir. Yerel yedekleri kontrol etmek bu durumda en iyi şansınız olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...