dssa2' Alıntı:virüs total nerede ?
FurkanZD' Alıntı:Saolasın ama ben bekliyeceğim
Şuan eski baya eski surum var 1.47 bendeki 1.81 baya bir gunceleme geldiArkadaslar forum.baslikda belirtildiği gibi whatsapp gunceleme baska yoldan google ayda daha gelmemmistir:
"Bu cümlenden bir şey anlıyan katıksız o.çocuğudur"
Pc de fazla uğraşıyorum da telde linkler fln gir cik olunca f5 oluo yazdiklarin gidince aceleyle yaziorm korka korka linkleri alip gine gelip yaziyorumSAnırsam Telden Yazdığın İçin Tam Yazamadın.
aynen Sıkıntı oluyor çok.Pc de fazla uğraşıyorum da telde linkler fln gir cik olunca f5 oluo yazdiklarin gidince aceleyle yaziorm korka korka linkleri alip gine gelip yaziyorum
Aman bise olmaz sonucta eski konu güncelemek istiyen sitesinden de güncelleraynen Sıkıntı oluyor çok.
Aynen Boşver.Aman bise olmaz sonucta eski konu güncelemek istiyen sitesinden de günceller
En guveniliri sitesindeki benimki suan sorun var silmeye kiyamiom 13 bin mesaj var sjkksAynen Boşver.
Güncel oldugunu saniosn ama değil surumun kac suan 2.17.146 degil mihmm güncel zaten neyse saol
Şuan eski surumu 2.17.146 bendeki srumu 2.17.181barı en son güncellemeleride eklesene eski kaldı
Ben guncelemiyorm + guncelemenin wp guncelemesiindeki yenilik fotosunu atmadm ki gorup söyleyimgüncelleme iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?