şahsen güzel sana kalmış yani istediğin şekilde kullanabilirsin botukullanışlı gözüküyor, deneyenler yorum yazabilir mi rica etsem
hocam yani bu çoğunlukla yapacağınız proje için kullanmalık çalışıyor güzel de botlar için kullanılırDeneyen varmı kullanılır mı ?
hocam şahsen ben denedim bot çalışıyor sorunsuz fakat sizin yapacağınız projeye göre de değişir tabii kullanışlığı vsbaya hoş projelerde kullanılır hocam yapan var mı bilgilendirirse sevinirim ♥
öncelikle projeden bağımsız bir deneyem baya hoş ya robot sevgilihocam şahsen ben denedim bot çalışıyor sorunsuz fakat sizin yapacağınız projeye göre de değişir tabii kullanışlığı vs
kral cahilimde ne işe yarıyor tam olarakBeyler "whatsapp-web.js" modülü ile botu yapabilirsiniz örnekleri iseBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsitesinden bakabilirsiniz.burada ise bi abimiz bu modül ile kendine bir meme botu yapmış. Hayal gücünüze bağlı olarak kendiniz de bir şeyler yapabilirsiniz. Fikir de verirseniz ben de yapıp paylaşırım belki
ya kısaca otomatik cevap veriyor mesajına senin kullanışına bağlı bir tıkkral cahilimde ne işe yarıyor tam olarak
ben yapmadım bu modülü ama yine de sağolun hocamGayet ügzel olmuş elleirne sağlık <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?